Μαμάδες και κόμιξ

default image

The Dance of the Bad Angels. Πολύ καλύτερη απο ότι την περίμενα η χθεσινοβραδινή συναυλία. Εξαιρετικό το γκρουπάκι του Τιμ Μπουθ, αεικίνητος ο τραγουδιστής

Μεγάλη μέρα σήμερα
Free Comic Book Day.

FHM
Παραλείψαμε να αναφερθούμε στη λίστα του FHM με το τοπ-100 για το 2011. Ιδού λοιπόν. Το Νο.1 έχει καταλάβει η ίδια κυρία που ήταν και στη λίστα του Maxim.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το έχουμε ξαναπεί. Είναι στου Γουδή .

Κυριακάτικες
Πρώτο το Βήμα (146 χιλ. φύλλα) την περασμένη εβδομάδα, δεύτερο το Πρώτο Θέμα (143). Στην 3η θέση η Καθημερινή με 135 χιλ., στις 106 χιλ. η Ελευθεροτυπία. Από 10 και 20 χιλ. φύλλα αντίστοιχα έχασαν οι εφημερίδες Έθνος (78) και Real (73), 32 χιλ. για τον Ελεύθερο Τύπο. Η Νίκη έχασε 80 αναγνώστες (360), ενώ 10 κέρδισε ο Δημοκρατικός Λόγος (160).

Google
Aντί για λουλούδια, πείτε στη μαμά σας να μπει στο Google .

Τραγουδάκι
The Dance of the Bad Angels . Πολύ καλύτερη απο ότι την περίμενα η χθεσινοβραδινή συναυλία. Εξαιρετικό το γκρουπάκι του Τιμ Μπουθ, αεικίνητος ο τραγουδιστής.

Τηλεθέαση
Ξαναπήρε κεφάλι το MEGA, την εβδομάδα 25 Απριλίου με 1 Μαΐου, με ποσοστό 21,4%, ανεβασμένος ο ΑΝΤ1 με 18,5%. Στο 13,5% ο ALPHA, 11,1% για το STAR, 8% η NET. Ο ΣΚΑΪ είχε 5,2%, ενώ το ALTER βρέθηκε πολύ χαμηλά με ποσοστό μόλις 3,7%. ΕΤ3 και ΕΤ1 είχαν από 3,2% και 2,1%.

The Great Big F**k
Ένα  πρότζεκτ με μεγάλο ενδιαφέρον.

Tweet: Add to Favorites
Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χαρά .

Tumblr of the Day
Yo Zuck .

Treasure Link
Many Colors One Voice . Απίστευτη δουλειά για το φιλμ For Colored Girls.

Φωτό της ημέρας
Λένε πως αυτά που φοράνε τα μοντέλα στις επιδείξεις μόδας δύσκολα τα βάζεις έξω. Δηλαδή αυτό το κίτρινο μαγίο με τους 2 μαντράχαλους δεν το έβαζες στην πλαζ στον Αστέρα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα