MasterChef 4: “Μαγειρική αποτυχία” και τρεις αποχωρήσεις από Δευτέρα

MasterChef 4: “Μαγειρική αποτυχία” και τρεις αποχωρήσεις από Δευτέρα
Masterchef 4 Facebook / MasterChef GR

Τη Δευτέρα ξεκινά μια δύσκολη εβδομάδα για το ριάλιτι μαγειρικής, καθώς τρεις και όχι ένας, όπως συνηθιζόταν ως τώρα, θα αποχαιρετήσουν μια για πάντα το "ταξίδι" του MasterChef

Το Silver Week ολοκληρώθηκε με νικητή το Δημήτρη Μπέλλο και η πραγματική “αγωνιστική δράση” επιστρέφει στις κουζίνες του μαγερικού ριάλιτι του Star.

Τα πάντα αλλάζουν -για ακόμη μια φορά- στο MasterChef, καθώς μεγάλες ανατροπές έρχονται, λίγο πριν την τελική ευθεία του σόου και φυσικά λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ της Δευτέρας, οι κριτές του παιχνιδιού, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης ανακοινώνουν στους εννέα τελευταίους μάγειρες ότι από τη Δευτέρα θα αποχωρήσουν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια εξαιρετικά έντονη εβδομάδα, όπου οι απαιτήσεις, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και τα αντανακλαστικά των παικτών θα πρέπει να είναι εξαιρετικά γρήγορα για κάθε δοκιμασία που έρχεται.

Μοιραία λάθη για τέσσερις από τους εννιά εναπομείναντες μάγειρες, με τον σεφ Κουτσόπουλο να κάνει λόγο για μια “πολύ κακή ημέρα” για τα πιάτα των παικτών, ενώ χαρακτηρικά είπε για ένα πιάτο, που δεν βλέπουμε ποιου παίκτη είναι, ότι “αυτό δεν είναι ένα ωραίο πιάτο”, εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόδοση του συγκεκριμένου παίκτη.

Το χάος”, ακούγεται να φωνάζει ο Διόνυσης, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση για το όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version