MasterChef 4: Σε κλάματα ξέσπασε η Μαρία “εξαιτίας” του Κοντιζά

MasterChef 4: Σε κλάματα ξέσπασε η Μαρία “εξαιτίας” του Κοντιζά
H Μαρία, από το MasterChef

"Έρχεται ο Κοντιζάς και μου έρχεται να κλάψω, αλήθεια. Εκείνη τη συγκεκριμένη φάση ένιωθα μόνη μου", δήλωσε ψυχολογικά φορτισμένη η Μαρία

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία, νικήτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, είχε απέναντί της στον τελικό του Silver Week τον Δημήτρη, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Αυτό έφερε ψυχολογική φόρτιση στη Μαρία, η οποία κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. Όπως δήλωσε στην κάμερα του MasterChef, ένιωσε μόνη της, μη αντέχοντας να διαχειριστεί το άγχος της απαιτητικής μαγειρικής δοκιμασίας.

“Έρχεται ο Κοντιζάς και μου έρχεται να κλάψω, αλήθεια. Όταν τον ακούω να μου λέει αυτά τα πράγματα, σε εκείνη τη συγκεκριμένη φάση ένιωθα μόνη μου, γιατί και ο Δημήτρης μαγειρεύει από δίπλα και δεν θέλω να τον αποσυντονίζω γιατί ξέρω ότι έχει έρθει και αυτός για έναν σκοπό”, είπε στην κάμερα η Μαρία.

Ενώ συνέχισε: “Δεν θέλω εγώ να μπω στη μέση και να πω Δημήτρη πως το κάνουμε αυτό. Μπορούσα να τον ρωτήσω, αλλά νιώθω ότι είμαι μόνη μου και ότι ένας άνθρωπος έρχεται εκείνη τη στιγμή και μου μιλάει και με ενθαρρύνει. Έπεσα η αλήθεια είναι, αλλά ξανασηκώθηκα και συνέχισα να πολεμάω, γιατί, όπως μου λέει η μαμά μου, εγώ μπορώ και είμαι μαχήτρια.”, δήλωσε η Μαρία, εμφανώς συγκινημένη.

Ο θριαμβευτής των 10.000 ευρώ

Το Silver Week ολοκληρώθηκε με ανατροπές και εκπλήξεις. Δείτε παρακάρω τα highlights του χθεσινού επεισοδίου. Η ψυχούλα Μπέλλος, ο σπασμένος τσαμπουκάς και ο θριαμβευτής των 10.000 ευρώ.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version