Το MasterChef αλλάζει τις ηλικίες των παικτών – Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη

Το MasterChef αλλάζει τις ηλικίες των παικτών – Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη
Δημήτρης Μπέλλος Printscreen / Youtube

Στο MasterChef 4 ο Δημήτρης Μπέλλος τη μία είναι 26 ετών και την άλλη 30 χρονών. Ποια είναι η πραγματική του ηλικία. Τι λέει το twitter για το "λάθος".

Κάτι παράδοξο συμβαίνει με τις ηλικίες στο MasterChef 4 και το twitter το ανακάλυψε!

Πάντοτε υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με τις ηλικίες των διαγωνιζομένων στα τηλεοπτικά ριάλιτι. Πολλοί τηλεθεατές είναι δύσπιστοι όσον αφορά το πόσο χρονών δηλώνουν οι παίκτες, αλλά και το αν η εκάστοτε παραγωγή χρησιμοποιεί τις πραγματικές ηλικίες των παικτών ή τις αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του ριάλιτι.

Στο επεισόδιο του MasterChef την Πέμπτη, οι τηλεθεατές παρατήρησαν πως σε έναν από τους διαγωνιζόμενους, στον Δημήτρη Μπέλλο, αναγραφόταν διαφορετική ηλικία από εκείνην που υπήρχε κάτω από το όνομά του στις συνεντεύξεις του, μέχρι και πριν από λίγες μέρες.


Συγκεκριμένα, έως και πριν από μερικά επεισόδια, ο Δημήτρης Μπέλλος – ο οποίος είναι πλέον σίγουρο πως είναι ζευγάρι με την συμπαίκτριά του Μαρία Μπέη – ήταν 26 ετών, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης η ηλικία του έγινε 30! Να μεγάλωσε κατά 4 χρόνια μέσα σε μια βδομάδα αποκλείεται, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει.


Η διαφορά ίσως να οφείλεται σε λάθος της παραγωγής, αλλά το twitter πρόλαβε να κάνει “πάρτι”. Πάντως, κάνοντας μια αναδρομή στην οντισιόν του Δημήτρη στο ριάλιτι μαγειρικής, θα δούμε πως όταν συστήθηκε είχε δηλώσει ότι είναι 29 χρονών. Οπότε το “30 ετών” είναι το σωστό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα