Masterchef: Αποχώρησε με δάκρυα η Μαριάννα – Οι προβλέψεις της για την τελική τριάδα

Masterchef: Αποχώρησε με δάκρυα η Μαριάννα – Οι προβλέψεις της για την τελική τριάδα
Masterchef: Αποχώρησε με δάκρυα η Μαριάννα Youtube @Masterchef

Αποχώρησε με δάκρυα η Μαριάννα Πουλμέντη από το MasterChef 4. "Έχω την μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ".

Η Μαριάννα Πουλμέντη, η Μαρία Μπέη, ο Σταυρής Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef, όμως για έναν από τους τέσσερις θα ήταν η τελευταία δοκιμασία.

Με τον κριτή, Πάνο Ιωαννίδη να απουσιάζει από το επεισόδιο της Τρίτης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δυσκολεύτηκαν αρκετά να πάρουν την τελική απόφαση. Ύστερα από τη δοκιμή των πιάτων, αποφάσισαν πως η Μαριάννα Πουλμέντη θα αποχωρήσει από το σπίτι του Masterchef.

Οι κριτές σχολίασαν την νεαρή της ηλικία και τόνισαν πως, αφού είναι μόλις 20 ετών, έχει όλο το μέλλον μπροστά της, με την ίδια να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

“Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω την μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ”, υπογράμμισε η παίκτρια.

Λόγω της απουσίας του μέντορά της Πάνου Ιωαννίδη, η διαγωνιζόμενη έδωσε την κονκάρδα της στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Όσο για την τελική τριάδα η παίκτρια ανέφερε: “Δε θα πω ποιος πιστεύω ότι θα κερδίσει γιατί για όσους είπα έφυγαν” είπε η επίδοξη μαγείρισσα, σημειώνοντας πως στην τελική δυάδα βλέπει τον Γιώργο και τον Βαρθαλίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version