MasterChef: Χαμός στη δοκιμασία “τοίχου” – Ουρλιαχτά, φωνές και εκνευρισμός

MasterChef: Χαμός στη δοκιμασία “τοίχου” – Ουρλιαχτά, φωνές και εκνευρισμός
MasterChef 4 Youtube / MasterChef GR

Σε μια απαιτητική δοκιμασία διαγωνίστηκαν οι παίκτες του MasterChef 4. Ο επικοινωνιακός εφιάλτης και τα ουρλιαχτά της Μάρλεν, που "ξεκούφανε" τους συμπαίκτες της.

Στη δοκιμασία “τοίχου” αναμετρήθηκαν οι παίκτες του MasterChef 4 το βράδυ της Τετάρτης (03/06), στην οποία οι διαγωνιζόμενες ομάδες χωρίστηκαν με έναν τοίχο και έπρεπε να συνεννοηθούν μεταξύ τους – χωρίς να έχουν οπτική επαφή, παρά μόνο φωνάζοντας ο ένας στον άλλον – ώστε να καταφέρουν να βγάλουν τα πιάτα που συμφώνησαν.

Το επεισόδιο ήταν ένας επικοινωνιακός εφιάλτης! Το πλατό του MasterChef κατέκλυσαν ουρλιαχτά και φωνές, καθώς οι συμπαίκτες προσπαθούσαν να συγχρονιστούν. Η ένταση ήταν διάχυτη σε ολόκληρη τη διαδικασία, όπως και ο εκνευρισμός, ο οποίος μάλιστα οδήγησε τον Γιώργο σε κάποιο σημείο να χτυπήσει δυνατά το χέρι του στον “τοίχο”.

Βέβαια, υπήρξαν και πολλά αστεία περιστατικά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όπως όταν η Μάρλεν φώναζε στους συμπαίκτες της που βρίσκονταν στην άλλη μεριά και μετά άρχισε να μιλάει στον Τζον που ήταν δίπλα της, με την ίδια ένταση στη φωνή της. Ο Σταυρής και ο Διονύσης, πάντως, “έφριξαν” με τις φωνές της συμπαίκτριάς τους.

Υπενθυμίζεται πως η δοκιμασία αυτή θα οδηγήσει σε διπλή αποχώρηση και, σύμφωνα με τα spoilers, η Μάρλεν και ο Διονύσης είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Σταυρή να βρίσκεται μαζί με τους προαναφερόμενους στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version