MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε – Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε – Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση
MasterChef 4 Facebook / MasterChef Gr

Τι έδειξε η βαθμολογία της ομαδικής δοκιμασίας "τοίχου". Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Ποιος πήρε την ασυλία.

Την βαθμολογία τους στην απαιτητική ομαδική δοκιμασία “τοίχου” έμαθαν οι παίκτες του MasterChef 4 το βράδυ της Δευτέρας (08/06), την ώρα του συμβουλίου. 

Τα αποτελέσματα έδειξαν ως νικήτρια τη μπλε ομάδα με τους Γιώργο Λασκαρίδη, Σταύρο Βαρθαλίτη, Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη, οι οποίοι είναι πλέον ασφαλείς και βρίσκονται στην τελική εξάδα του διαγωνισμού του Star

Από την άλλη, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας με τους Μάρλεν Γρυντάκη, Σταύρο Γεωργίου, Τζον Λέβι Ριάνο και Διονύση Πρόιο, ηττήθηκε με τη διαφορά να βρίσκεται στους -43 βαθμούς.

Η απογοήτευση, η κακή ψυχολογία και το άγχος “χτύπησαν” κόκκινο, ενώ ακολούθησε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία με κοπές σε αρνί, που θα αναδείκνυε τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Οι επιδόσεις των παικτών οδήγησαν τη Μάρλεν, τον Σταυτή και τον Διονύση στη δοκιμασία αποχώρησης που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης (09/08), ενώ ο Τζον κατάφερε να πάρει ασυλία.

Υπενθυμίζεται, ότι θα αποχωρήσουν δύο παίκτες αυτή τη βδομάδα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα