Μένουμε σπίτι: Τα 5 καλύτερα δωρεάν online παιχνίδια για να αντέξεις την καραντίνα

Μένουμε σπίτι: Τα 5 καλύτερα δωρεάν online παιχνίδια για να αντέξεις την καραντίνα

Η ιστοσελίδα poki ίσως και να γίνει ο καλύτερος σου φίλος αυτές τις δύσκολες μέρες. Από μποξ και μπάσκετ μέχρι κόντρες με φτιαγμένα αυτοκίνητα.

Οκ, είμαστε στο σπίτι, για να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορονοϊού. Κολλημένοι από καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε καναπέ. Και αυτό είναι κάτι πολύ σωστό από την πλευρά μας. Μια πραγματική πράξη αλλελεγγύης. Αλλά δεν είναι κακό να προσπαθήσουμε να σκοτώνουμε τον χρόνο μας.

Η ιστοσελίδα poki είναι γεμάτη μερικά πανέξυπνα και μερικά πολύ καμένα παιχνίδια. Εδώ κάναμε μια μικρή σούμα. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα λατρέψετε.΄Εδώ μαζέψαμε 5 από αυτά. Για να είμαστε ειλικρινείς 4 από αυτά.

Big Shot Boxing

Αυτό το παιχνίδι έχει υπάρξει η προσωπική μου λατρεία. Έχω να νευριάσω και να κλείσω από τα νεύρα μου το λάπτοπ από τότε που έπαιζα Pro με τον ξάδερφό μου. Τρομερά ρεαλιστικό και δύσκολο παιχνίδι, παρότι έχει πραγματικά λίγα πράγματα να κάνεις. Δεν βλέπω καν μποξ αλλά μετά από αυτό μάλλον θα αρχίσω να ασχολούμαι. Θα το βρεις εδώ.

Βasketball Stars

Ξέρετε τι πιστεύω για όσους φτιάχνουν καμένα online παιχνίδια με ονόματα τα οποία δεν σκέφτηκαν ούτε δευτερόλεπτο; Ότι θα έπρεπε να είναι οι μονάρχες μας. Το Basketball Stars είναι ένα από τα κλασικά παιχνίδια μαγικού ρεαλισμού (δικός μου όρος). Τα περισσότερα πράγματα μοιάζουν κανονικά αλλά τα κεφάλια είναι τεράστια και υπάρχει ένα θέμα με τη βαρύτητα. Το καλύτερο basketball game εκεί έξω. Θα το βρεις εδώ.

Dragon Simulator 3D

Αυτό το έπος (διπλής) είναι ό,τι ακριβώς λέει το όνομα του. Η λογική του είναι απλή. Είσαι ένας δράκος (όχι Γιάγκος) και προσπαθείς να σπείρες τον τρόμο σε αθώους πολίτες (όχι να ανεβάσεις τις μετοχές της Giant). Θα καταλάβεις παίζοντάς το ότι δεν είναι εύκολο να είσαι δράκος. Θα το βρείτε εδώ.

Rocket Soccer Derby

Τι πιο απλό να κάνεις σε αυτό το παιχνίδι; Παίρνεις ένα φτιαγμένο αμάξι και μαζί με άλλα προσπαθείτε να βάλετε γκολ. Αντίπαλοί σας θα είναι άλλα κωλοφτιαγμένα αμάξια. Όταν αυτό το πράγμα γίνει σπορ, θα είμαι το πρώτο διαρκείας. Θα το βρείτε εδώ.

Τhere Is No Game

Ναι, οκ. Απλά μπείτε εδώ και θα καταλάβετε.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Healthyathome, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE: