Ακυρώθηκαν ελλείψει βίζας οι συναυλίες της μαροκινής Hindi Zahra

Η Μαροκινή τραγουδίστρια που αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες της στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα

Αναβάλλονται οι δυο συναυλίες της μαροκινής Χάλιντεϊ Hindi Zahra, που ήταν προγραμματισμένες για τις 3 και 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αντίστοιχα. Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών της είναι οι Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club) και Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Fuzz Club).

Η αναβολή οφείλεται στην αδυναμία έκδοσης βίζας για τους τρεις Μαροκινούς μουσικούς της. Η διαδικασία έκδοσης βίζας έχει, προς το παρόν, ανασταλεί από το Προξενείο μας στην Καζαμπλάνκα, γιατί βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης.

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου θα ενημερωθούν προσωπικά όλοι όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων τους.

Η Hindi Zahra, εξαιτίας του κωλύματος που παρουσιάστηκε και της μετάθεσης των εμφανίσεών της της στη χώρα μας, στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
«Αγαπημένοι φίλοι μου στην Ελλάδα, με λύπη ανακοινώνω ότι οι προγραμματισμένες μας συναυλίες αναβάλλονται αναγκαστικά, λόγω της αδυναμίας της ελληνικής πρεσβείας στην Καζαμπλάνκα να εκδώσει βίζα για τα τρία μέλη της μπάντας μου, που έχουν Μαροκινή υπηκοότητα. Φαίνεται ότι η Πρεσβεία μετακομίζει και το σχετικό τμήμα κλείνει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν τις σχετικές θεωρήσεις... Λυπάμαι τόσο πολύ ... ήμουν έτοιμη να έρθω και να παίξω για εσάς, τους τόσο όμορφους ανθρώπους... Ο Έλληνας διοργανωτής και ο μάνατζερ μου κατάφεραν να βρουν νέες ημερομηνίες που ταιριάζουν στο πρόγραμμα της περιοδείας μας. Ελπίζω, λοιπόν, να σας δω όλους στις 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club και στις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο Fuzz Club... Ειρήνη και αγάπη»


SHARE: