Αμαρυλλίς: Ξεσηκώνει με το νέο της τραγούδι "Matado"

Αμαρυλλίς: Ξεσηκώνει με το νέο της τραγούδι "Matado"

Ανατρεπτική όπως πάντα, η Αμαρυλλίς οπτικοποίησε το "Matado" με τον πιο sexy και θηλυκό τρόπο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα. Δείτε το βίντεο κλιπ.

H Αμαρυλλίς παρουσιάζει το νέο της hit single, «Matado», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum και κάνει τη μουσική πρόταση και έκπληξη της χρονιάς!

Το super sexy «Matado», που υπογράφουν ο APON και ο IAMSTRONG, αποτελεί τη νέα κυκλοφορία της Αμαρυλλίς σε trap και uptempo ρυθμούς, με τα ιδιαίτερα μουσικά «παντρέματα» και τη φωνή της να σε καθηλώνουν από τον πρώτο κιόλας στίχο.

Ανατρεπτική όπως πάντα, η Αμαρυλλίς οπτικοποίησε το «Matado» με τον πιο sexy και θηλυκό τρόπο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα.

Το «Matado», που κυκλοφορεί μετά την τεράστια επιτυχία του «Αλυσίδες», το οποίο μετρά κοντά στα 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και για μεγάλο διάστημα βρέθηκε στις υψηλότερες θέσεις του Spotify, του Shazam και του iTunes, αποτελεί προπομπό του επερχόμενου album της Αμαρυλλίς, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Panik Platinum.

CREDITS

Μουσική, στίχοι:  APON & IAMSTRONG

Ενορχήστρωση, παραγωγή: APON & IAMSTRONG

Κλαρίνο: Απόστολος Μαλλιάς

Recorded at Soundgarden Studios

Mixed by Τάκης Αργυρίου (Argyriou Recording Studio 111), IAMSTRONG

Mastering by Κώστας Σαββίδης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας

SHARE: