Απίστευτο τρολάρισμα του Γκάλαχερ στους φίλους της Λίβερπουλ σε συναυλία

Απίστευτο τρολάρισμα του Γκάλαχερ στους φίλους της Λίβερπουλ σε συναυλία

Ο Λίαμ Γκάλαχερ αποφάσισε σε συναυλία του στο Λίβερπουλ να τρολάρει τους θεατές (κατά βάση οπαδοί των κόκκινων), εκείνοι τον αποδοκίμασαν και στο φινάλε της πλάκας δόθηκε... πέναλτι με χρήση VAR. (VIDEO).

O Λίαμ Γκάλαχερ είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και γνωστός για την αγάπη που έχει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Έχοντας, λοιπόν, συναυλία στο Λίβερπουλ, αποφάσισε να κάνει λίγο πλάκα με τους θεατές, οι οποίοι κατά βάση τυγχάνουν και οπαδοί των κόκκινων.

Προτού βγει στη σκηνή για να τραγουδήσει, άρχισε να παίζει το "Championes", το οποίο τραγουδούν οι "Πολίτες" στα πρωταθλήματά τους και οπωσδήποτε δεν άρεσε καθόλου στο κοινό, το οποίο άρχισε να ξεσπάει σε γιουχαΐσματα.

Διότι μπορεί να είναι μεγάλοι φαν του Γκάλαχερ, αλλά την ίδια στιγμή λατρεύουν τη Λίβερπουλ και αυτό δεν το διαπραγματεύονται, ούτε και μπορεί να γίνει... πλάκα με την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Γκάλαχερ όμως προφανώς το έκανε, γνωρίζοντας ότι οι θεατές θα έχουν αυτή την αντίδραση και στις οθόνες έπαιξε "VAR PENALTY", προφανώς ότι αυτό που έκανε, πέρασε από... έλεγχο και αποφασίστηκε η εσχάτη των ποινών. Σαν να παραδέχεται ότι η ενέργειά του ήταν για... πέναλτι.

Πηγή: 

sport24.gr

SHARE:

24Media Network