Αρνούνται το Μέγαρο Μουσικής στον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο λαϊκός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος
Ο λαϊκός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος EUROKINISSI

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6 για την άρνηση του Μεγάρου να φιλοξενήσει συναυλία του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή

Την υπόθεση της άρνησης στον Τόλη Βοσκόπουλο, να παρουσιάσει τη συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής συζήτησαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης οι Αντώνης Φουρλής και Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τον Γιώργο Λιάνη από το Ραδιόφωνο 24/7 και τους 88,6 και την εκπομπή "Βρε Καλώς Τους".

Όπως εξήγησε ο κ. Λιάνης, παρά την επικοινωνία με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Μίλτου Λογιάδη, η Ολομέλεια του Δ.Σ. αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον χώρο, επικαλούμενη "νέα στροφή" στο πρόγραμμα του Μεγάρου. Όπως είπε ο κ. Λιάνης ωστόσο οι υπεύθυνοι του χώρου δεν γνώριζαν πιθανώς πως σε αυτή τη συναυλία, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος προσωπικά να στηθεί στο Μέγαρο, πως στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του τόσο ο Σταμάτης Κραουνάκης, όσο και ο Μίμης Πλέσας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε πως μετά την άρνηση, κατέθεσαν αίτημα για μεταφορά της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο. Όπως εξήγησε όμως, φαίνεται πως τα νέα δεδομένα του προγράμματος, έκαναν τους υπεύθυνους του Μεγάρου να επαναξετάσουν το θέμα και ζήτησαν από τους διοργανωτές μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

ADVERTISING

SHARE: