Αυστραλία: Μεγάλη συναυλία στην Εθνική Οδό "Highway to Hell" για τους AC/DC

AC/DC Rich Fury/Invision/AP

Με αφορμή τα 40 χρόνια από το θάνατο του τραγουδιστή των AC/DC, Μπον Σκοτ, την 1η Μαρτίου προγραμματίζεται μεγάλη συναυλία στην εθνική οδό του Περθ.

Στις 19 Φεβρουαρίου του 2020 συμπληρώνονται 40 χρόνια από το θάνατο του τραγουδιστή των AC/DC Μπον Σκοτ. Για τον λόγο αυτό στην Αυστραλία, στην 1η Μαρτίου θα δοθεί μία μεγάλη εποχούμενη συναυλία στην εθνική οδό του Περθ και συγκεκριμένα στο κομμάτι που συνδέει το Canning Bridge με το Fremantle και το οποίο διέσχιζε καθημερινά ο Σκοτ για να πάει από το σπίτι του στο ξενοδοχείο Raffles, όπου σύχναζε.

Εκείνη την ημέρα 10 χιλιόμετρα του αυτοκινητόδρομου θα παραμείνουν κλειστά για 8 ώρες.

Το τμήμα αυτό της εθνικής οδού έχει ονομαστεί Highway to Hel, λόγω των πολλών θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώνονταν εκεί.

Τα συγκροτήματα που θα παίζουν τη μουσική των AC/DC θα βρίσκονται πάνω σε φορτηγά, παραπέμποντας στο βίντεο κλιπ της μπάντας για το τραγούδι A Long Way To The Top, στο οποίο τα μέλη του συγκροτήματος έπαιζαν πάνω σε ένα φορτηγό που κινούνταν σε δρόμο της Μελβούρνης.

Από τις τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου οι δύο θα καταληφθούν από τις νταλίκες πάνω στις οποίες θα δίνεται η συναυλία και στις άλλες δύο θα βρίσκονται οι θεατές της.

Στο μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου θα εξελιχθούν παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ θα υπάρχουν και χώροι για φαγητό.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS