Χιλιάδες φίλοι της ροκ γέμισαν το Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία των Scorpions

Οι Scorpions στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου
Οι Scorpions στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου EUROKINISSI

Περίπου 40.000 φίλοι της ροκ τραγούδησαν, χόρεψαν, "χτυπήθηκαν" και συγκινήθηκαν για δύο ώρες με τραγούδια όπως τα "Still Loving You", "Wind of Change" και "Rock You Like a Hurricane".

«Καλησπέρα Αθήνα»: Με τις λέξεις αυτές ξεκίνησε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας ο Κλάους Μάινε τη μεγάλη ή καλύτερα την "Once in a Lifetime" συναυλία των Scorpions στην Αθήνα και οι περίπου 40.000 φίλοι της ροκ που κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο ζητωκραύγασαν.

O Μάινε δήλωσε από σκηνής ότι είναι τιμή του να παίζει σε αυτό το στάδιο, καλωσορίζοντας την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, οι μουσικοί της οποίας έπαιξαν λίγο νωρίτερα τόσο από σκηνής όσο και μέσα από τις κερκίδες του σταδίου θρυλικά κομμάτια τηε ροκ μπάντας όπως το "Days of Glory" υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή.

Όταν στη σκηνή βγήκαν οι γερόλυκοι της ροκ, το κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο φωτίστηκε από τα κινητά του κοινού, το οποίο τραγούδησε, χόρεψε, "χτυπήθηκε" και συγκινήθηκε για δύο ώρες με τραγούδια όπως τα "Still Loving You", "Wind of Change" (κατά το οποίο ο Μάινε κρατούσε την ελληνική σημαία) και "Rock You Like a Hurricane".

Ο Κλάους Μάινε
Ο Κλάους Μάινε EUROKINISSI
Ο Ρούντολφ Σένκερ
Ο Ρούντολφ Σένκερ EUROKINISSI

Οι Scorpions επί το έργον
Οι Scorpions επί το έργον EUROKINISSI
"Φώτισε" το Καλλιμάρμαρο EUROKINISSI
Στιγμιότυπο από τη συναυλία
Στιγμιότυπο από τη συναυλία EUROKINISSI
40.000 φίλοι της ροκ κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο
40.000 φίλοι της ροκ κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο EUROKINISSI
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

15 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τους Scorpions!

Scorpions: Καλησπέρα Αθήνα!

ADVERTISING

SHARE: