Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πύρρο Δήμα και τους Βορειοηπειρώτες

O Χρήστος Μάστορας
O Χρήστος Μάστορας INSTAGRAM

"Παρέλαβα το βραβείο από τα χέρια που σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών", έγραψε ο frontman του συγκροτήματος "MEΛISSES".

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο, με αφορμή την βράβευση του από τον Πύρρο Δήμα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, στέλνοντας, για ακόμα μια φορά, ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα.

Ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος "MEΛISSES" κατέκτησε με το «Δεν Έχω Ιδέα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και «σάρωσε» σε digital streams, YouTube views και ραδιοφωνικό airplay, το βραβείο «τραγούδι της χρονιάς» στα φετινά MAD VMA που θα προβληθούν τηλεοπτικά σε λίγες ημέρες και παρέλαβε από τον Ολυμπιονίκη το αγαλματίδιο.

«Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο… Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα. Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα τη στιγμή που ήταν πλέον “κάτω από τη μπάρα” ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα χαμόγελο σαν να ‘λεγε “κοιτάχτε, έχω κι άλλο”. Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας... Κάθε φορά που ο Πύρρος τα κατάφερνε αποκτούσα κι εγώ δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Ήταν ο ήρωας μου. Σήκωνε στην πλάτη του τα βάρη τα δικά μου αλλά και των υπολοίπων συντοπιτών του και μας έδινε μια ξαλαφρωμένη ανάσα υπερηφάνειας και δύναμης», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την βράβευση.

Και κατέληξε: «Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε κάθε νέο που θέλει να σπάσει τα όρια της “μειονότητας” που ίσως να του έχουν επιβληθεί. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις εθνικές μειονότητες. Τα μεγάλα όνειρα το κάνουν αυτό. Σε βγάζουν απ' το μικρό σου δωμάτιο στις γειτονιές του Κόσμου. Τα όνειρα μας δεν έχουν ούτε τοίχους ούτε ταβάνια».

Οι διαδικτυακοί του φίλοι γέμισαν την ανάρτηση με likes και σχόλια, ενώ μεταξύ αυτών ήταν και η παγκόσμιου φήμης Rita Wilson, που κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον Χρήστο Μάστορα και κυκλοφόρησαν μαζί, από την Panik Records, το διεθνές ντουέτο «Let Me Be».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουσική, Instagram, Ολυμπιακοί Αγώνες
SHARE:

24Media Network