Δίκη Χρυσής Αυγής: Νέο τραγούδι-γροθιά από τα Υπόγεια Ρεύματα

Υπόγεια Ρεύματα

Τα Υπόγεια Ρεύματα ονομάζουν το νέο τους τραγούδι "Το Σκατό του Φιδιού" και στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά του φασισμού και του ναζισμού, λίγο πριν τη Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν ψηφιακά τα Υπόγεια Ρεύματα, μερικές ώρες πριν από την ιστορική απόφαση της Δίκης της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη (07/10).

Το γνωστό συγκρότημα ονομάζει το καινούργιο τραγούδι "Το Σκατό του Φιδιού" και στέλνει το δικό του μήνυμα κατά του φασισμού και του ναζισμού.

Σε κείμενο που συνοδεύει τη νέα τους κυκλοφορία, τα "Υπόγεια Ρεύματα" εξηγούν γιατί επέλεξαν τη δεδομένη χρονική στιγμή:

«Τις ημέρες που τελειώναμε τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου δίσκου μας ολοκληρωνόταν η δίκη της χ.α. και μάθαμε την ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης. Ελπίζουμε να καταδικαστούν για τα εγκλήματά τους οριστικά, αμετάκλητα και ξεκάθαρα.

Αφιερώνουμε αυτό το κομμάτι σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά με την στάση ζωής και την αξιοπρέπεια τους υπέρ της ανθρωπιάς. Στις σκοτεινές εποχές, που δυστυχώς βρισκόμαστε παγκοσμίως, ανησυχούμε ιδιαίτερα για τον φασισμό της εξουσίας αλλά και της διπλανής πόρτας, για το μίσος από και προς όλες τις κατευθύνσεις που φυτρώνει παντού και μολύνει τον ιστό της κοινωνίας, από τους πολεμοχαρείς πλανητάρχες μέχρι τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού που κακοποιείται ένα παιδί.

Ας μην ξεχάσουμε να μιλάμε με τους ανθρώπους γύρω μας, να επικοινωνούμε και να ζούμε μαζί. Ας διατηρήσουμε την τρυφερότητα και την ομορφιά της ζωής. Αυτή είναι η δική μας δουλειά.»

Ακούστε το τραγούδι:

Το τραγούδι "Το Σκατό του Φιδιού" συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο των Υπογείων Ρευμάτων με τίτλο "Η Γη που Αφήνω" που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Όγδοο music group.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δίκη Χρυσής Αυγής, Χρυσή Αυγή, Δίκη, Φασισμός, Ναζί, Μουσική
SHARE:

24Media Network