Διονύσης Σχοινάς - "Αλλάζω": Η νέα του επιτυχία ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views

Διονύσης Σχοινάς - "Αλλάζω": Η νέα του επιτυχία ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views

Ακόμα μία φορά μας παρασύρει στο ρυθμό του ο Διονύσης Σχοινάς, με τη νέα του επιτυχία ''Αλλάζω'', που βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του airplay chart και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views!

Ακόμα μία φορά μας παρασύρει στο ρυθμό του ο Διονύσης Σχοινάς, με τη νέα του επιτυχία "Αλλάζω", που βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του airplay chart και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views!

Το «Αλλάζω», τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουλής, είναι μία δυνατή ερωτική μπαλάντα, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Διονύση Σχοινά, που μπήκε αμέσως στη λίστα με τις αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες που μας έχει χαρίσει ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Το συγκεκριμένο τραγούδι, το είχε παρουσιάσει ο Διονύσης Σχοινάς και στις 'Μουσικές Αγάπης' της 24MEDIA, αποδεχόμενος το challenge που δέχθηκε από τον Θοδωρή Ζαγοράκη:

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records, ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και βρίσκεται σταθερά στη δεκάδα του ελληνικού official airplay chart by MediaInspector.

Παράλληλα, το κινηματογραφικό music video του ''Αλλάζω'', σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, μπήκε στα trends του YouTube, όπου μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο views! Βρείτε το ''Αλλάζω'' σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/allazo

Δείτε το music video: powered by #vikoscola

SHARE: