Είναι επίσημο! Οι Rolling Stones για πρώτη φορά στην Κούβα

Είναι επίσημο! Οι Rolling Stones για πρώτη φορά στην Κούβα

Μια ιστορική συναυλία στην Αβάνα της Κούβας θα δώσει στις 25 Μαρτίου το θρυλικό συγκρότημα Rolling Stones (Vids)

Οι αγέραστοι Rolling Stones ανακοίνωσαν και επίσημα μέσω της ιστοσελίδας τους πως για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα τους θα παίξουν στην Κούβα, απολύτως δωρεάν.

Μέχρι σήμερα υπήρχαν σχετικές φήμες στο διαδίκτυο, ωστόσο το ‪#‎StonesCuba‬ θα γίνει γεγονός στις 25 Μαρτίου. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στην Αβάνα μετά την επανάσταση του 1959.

Οι ίδιοι οι Stones με σχετική ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για μια "ιστορική στιγμή" που "θα ανοίξει τις πόρτες και για άλλα συγκροτήματα για να παίξουν στη χώρα".

"Έχουμε δώσει συναυλίες σε πολλά ιδιαίτερα μέρη κατά τη διάρκεια της καριέρας μας αλλά αυτό το σόου στην Αβάνα θα αποτελέσει ορόσημο για εμάς και ελπίζουμε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τους φίλους μας στην Κούβα", αναφέρει η παρέα του Μικ Τζάγκερ.

Το σόου θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο "Ciudad Deportiva" στην Αβάνα. Φέτος πάντως οι Stones αναμένεται να ηχογραφήσουν και το 25ο κατά σειρά, studio άλμπουμ τους, όπως δήλωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη ο 71χρονος πλέον, Κιθ Ρίτσαρντς.

Από την πρόσφατη εμφάνιση τους στη Χιλή, όπου έπαιξαν το "She's a Rainbow", για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια:

Μερικές παλαιότερες, σπουδαίες live στιγμές τους, παρακάτω:

Αλλά και ένα live τους από το Λονδίνο, το 2012:

SHARE: