Έριξε αυλαία το Γκάζι live μετά την αποχώρηση της Πάολα

Έριξε αυλαία το Γκάζι live μετά την αποχώρηση της Πάολα

Το νυχτερινό κέντρο μετά την αποχώρηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας ,η οποία άφησε αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη, ανακοίνωσε το λήξη του προγράμματος, δύο εβδομάδες πριν τον αρχικό προγραμματισμό.

Την διακοπή του προγράμματος δύο εβδομάδες πριν τον αρχικό προγραμματισμό ανακοίνωσε επίσημα μέσω των social μεδια το νυχτερινό κέντρο Γκάζι live, μετά την χθεσινή αποχώρηση της Πάολα, η οποία άφησε αιχμές για τη για τη συμπεριφορά και τη στάση του Νότη Σφακιανάκη.

Η ανανκοίνωση της Πάολα:

“Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του...”, αναφέρει η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια της και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!”.

Υπενθυμίζεται ότι από το σχήμα είχε αποχωρήσει δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Μάλιστα, σε σχετική ανάρτησή του στα social media, ο επιτυχημένος τραγουδοποιός είχε επίσης αφήσει αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη λέγοντας πως του “έκοψε” το δεύτερο πρόγραμμα για το οποίο είχαν συμφωνήσει εξαρχής και τόνιζε πως οι σχέσεις του με την Πάολα παραμένουν εξαιρετικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Βόμβα" από την Πάολα: Αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη

SHARE:

24Media Network