Γωγώ Τσαμπά στα "Μεσάνυχτα": "Στο πρώτο μου πανηγύρι, έπεσα σε μια τρύπα"

Γωγώ Τσαμπά στα "Μεσάνυχτα": "Στο πρώτο μου πανηγύρι, έπεσα σε μια τρύπα"
FACEBOOK

Τα "Μεσάνυχτα" και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησαν το βράδυ της Τρίτης την "αρχόντισσα" του δημοτικού τραγουδιού, Γωγώ Τσαμπά.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" το βράδυ της Τρίτης ήταν η Γωγώ Τσαμπά

Η "αρχόντισσα" του δημοτικού τραγουδιού μίλησε για τη ζωή της, ενώ αποκάλυψε πώς το δημοτικό τραγούδι στάθηκε η αιτία για να εγκαταλείψει το σχολείο στη Δευτέρα Λυκείου.

Η μουσικός περιέγραψε ένα ατύχημα που είχε κατά της διάρκεια ενός πανηγυριού και αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

"Όταν ήμουν παιδί ντρεπόμουν να τραγουδάω μπροστά στους γονείς μου", παραδέχτηκε η τραγουδίστρια, ενώ προσέθεσε πως στη δευτέρα λυκείου παράτησε το σχολείο για το τραγούδι.

"Η πρώτη επαγγελματική δουλειά μου ήταν σε πανηγύρι στο χωριό του πατέρα μου. Στην πίστα ενός πανηγυριού έπεσα σε μια τρύπα και με βρήκαν αφού σταμάτησαν τα κλαρίνα", ανέφερε μεταξύ άλλων, η Γωγώ Τσαμπά.

"Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό μου, μου προκαλούν συγκίνηση. Η δημοσιότητα ήρθε απότομα και με κούρασε, αλλά ήταν επιλογή μου. Είχα δέκα χρόνια μια σχέση, αλλά δεν άνθισε. Δεν άντεξε τη δουλειά μου, το ξενύχτι μου. Για να κάνω οικογένεια θέλω να βρεθεί κάτι καλό. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για έναν έρωτα. Θα μπορούσα να τα συνδυάσω", δήλωσε ακόμα η Γωγώ Τσαμπά.
 

SHARE:

24Media Network