'Και λίγα λέω' Με τον Βαγγέλη Ραπτόπουλο, στο Ραδιόφωνο 24/7

'Και λίγα λέω' Με τον Βαγγέλη Ραπτόπουλο, στο Ραδιόφωνο 24/7

Από τις 4 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8 με 8.30 το βράδυ

Ένας συγγραφέας σχολιάζει, με τον δικό του λοξό τρόπο, την κοινωνία που τον περιβάλλει, την πολιτική κατάσταση και την τέχνη του σήμερα και του χτες. Αναφορές σε βιβλία, κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Σχόλια για τα παραδοσιακά και για τα σόσιαλ μίντια που καταδυναστεύουν τις ζωές μας. Περιγραφές που ζωντανεύουν στιγμιότυπα από το δρόμο και τα μέσα μεταφοράς, αποσπάσματα από συνεντεύξεις, απαγγελίες ποιημάτων, αλλά και ανέκδοτα. Βαθιές ανάσες,  χαμόγελα και κριτική. Ιστορίες από την πραγματικότητα, με φίλους και με αγνώστους. Η συνήθως αόρατη επικαιρότητα πίσω από τη γνωστή δημοσιογραφική επικαιρότητα, η ανάδειξη των κρυφών όψεων της συλλογικής και ιδιωτικής αλήθειας του καθενός μας, ένα είδος ραδιοφωνικής «αυτοβιογραφίας μας».

'Και λίγα λέω' Με τον Βαγγέλη Ραπτόπουλο, στο Ραδιόφωνο 24/7

O Βαγγέλης Ραπτόπουλος έχει δημοσιεύσει περισσότερα από είκοσι βιβλία μυθοπλασίας ― κάποια μεταφράστηκαν σε ξένες γλώσσες, άλλα διασκευάστηκαν για τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.

Ανάμεσά τους: «Διόδια», «Τα τζιτζίκια», «Ο εργένης», «Λούλα», «Φίλοι», «Λεσβία». Διδάσκει δημιουργική γραφή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Ραδιοφωνικός παραγωγός από το 1983: Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, Εν Λευκώ, Κανάλι 1, Στο Κόκκινο και τώρα στο Ραδιόφωνο 24/7.

Από 4 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8 με 8.30 το βράδυ, συντονιστείτε στους 88,6 και ακούστε  «Και λίγα λέω» με τον Βαγγέλη Ραπτόπουλο.

Στο Ραδιόφωνο 24/7.

SHARE: