ΚΝΕ: Σήμερα στις 21:00 η συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

Ο Θάνος Μικρούτσικος
Ο Θάνος Μικρούτσικος EUROKINISSI

Ένας χρόνος χωρίς τον Θάνο Μικρούτσικο και απόψε στις 21:00 μεταδίδεται μια συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου η ΚΝΕ θα προβάλλει σήμερα στις 21:00 στο κανάλι της στο YouTube το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

«Ένας χρόνος χωρίς τον Θάνο Μικρούτσικο... Το έργο του θα διεγείρει πάντα την καρδιά και το μυαλό όλων των μελών και φίλων της ΚΝΕ, των νέων που, "ό,τι και να λένε τ' άστρα, αυτοί τη γλώσσα τους, τους βγάζουν". Θα μας εμψυχώνει και θα μας εμπνέει πάντα να "χορεύουμε πάνω στο φτερό του καρχαρία", για να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο...» τονίζει η ΚΝΕ.

Την ενορχήστρωση του αφιερώματος έκανε ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιος Παπαδόπουλος και συμμετείχαν καλλιτέχνες που μοιράστηκαν επίσης χρόνια συνεργασίας με τον συνθέτη και σχέσεις αγάπης: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Μεράντζας, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Κατσίκας, Μίμης Ντούτσουλης, Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Θοδωρής Οικονόμου, Βαγγέλης Μαχαίρας, Δημήτρης Αγάθος, Τζίμης Σταρίδας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φεστιβάλ, Θάνος Μικρούτσικος
SHARE:

24Media Network