Με καρκίνο διαγνώστηκε ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones, Bill Wyman

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones, Bill Wyman

"Ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του", σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του 79χρονου μουσικού

Ο Bill Wyman, ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones, πάσχει από καρκίνο του προστάτη ωστόσο η πρόγνωση είναι καλή καθώς η νόσος διαγνώστηκε σε πρώιμο στάδιο, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.

"Ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του", σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του 79χρονου μουσικού.

Ο μπασίστας ήταν ένας από τους καλεσμένους στο γάμο του μεγιστάνα του Τύπου Rupert Merdoch και της Jerry Hall, της πρώην συζύγου του Mick Jagger, του τραγουδιστή του βρετανικού συγκροτήματος.

Ο Μπιλ Γουάιμαν ήταν ιδρυτικό μέλος των Ρόλινγκ Στόουνς στους οποίους παρέμεινε επί 30 και πλέον χρόνια, μέχρι την αποχώρησή του το 1993 για να φτιάξει το δικό του συγκρότημα, τους "Bill Wyman's Rhythm Kings". Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1962 στο Λονδίνο.

Γεννημένος στο νότιο Λονδίνο, ο μουσικός είχε μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το 1989, όταν, σε ηλικία 52 ετών τότε, παντρεύτηκε 18χρονη Maddie Smith, την οποία είχε γνωρίσει πέντε χρόνια νωρίτερα. Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου.

SHARE: