Ο Κωνσταντίνος Βήτα στην εκπομπή 'Πεζοί στον Αέρα' στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο Κωνσταντίνος Βήτα στην εκπομπή 'Πεζοί στον Αέρα' στο Ραδιόφωνο 24/7
FACEBOOK

Προσκεκλημένος για μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή "Πεζοί στον Αέρα" στο Ραδιόφωνο 24/7, ένας ξεχωριστός μουσικός συνθέτης και τραγουδιστής

Σήμερα, στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα (17:00-18:00), η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και η Φωτεινή Λαμπρίδη, στο Ραδιόφωνο 24/7, φιλοξενούν τον Κωνσταντίνο Βήτα, έναν δημιουργό, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για τα μουσικά και στιχουργικά "τοπία" που δημιουργεί και "χτυπούν' κατευθείαν στο συναισθηματικό κόσμο του ακροατή.

Ο ταλαντούχος μουσικός συνθέτης και τραγουδιστής γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1961 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Παρακολούθησε μαθήματα κλασικής κιθάρας και αρμονία, ενώ σπούδασε ζωγραφική και ιστορία τέχνης στην Μελβούρνη. Στην Αθήνα τελείωσε γραφικές τέχνες. Δούλεψε σαν γραφίστας και δημοσιογράφος σε περιοδικά.

Το 1992, ο Κωνσταντίνος Βήτα μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα και τον Αντώνη Πι ίδρυσαν το συγκρότημα "Στέρεο Νόβα". Μετά από πέντε χρόνια το συγκρότημα διαλύθηκε, αλλά τα μέλη του συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται μέχρι και σήμερα ως μουσικοί, συνθέτες και παραγωγοί.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα, παράλληλα με μια σειρά προσωπικών δίσκων και συναυλιών, έχει γράψει μουσική για θέατρο, χορό και τον κινηματογράφο. Έχει επίσης παρουσία και στα εικαστικά, με συμμετοχές σε εκθέσεις.

Τον Οκτώβριο του 2005 παρουσιάστηκε στο κοινό η έκθεσή του με τίτλο "Soundscapes", με περιεχόμενο βίντεο, φωτογραφίες και ζωγραφική, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

Το Σεπτέμβριο του 2013 παρουσιάστηκε στο κοινό η παραγωγή "Συγκατοίκηση", από τον Κωνσταντίνο Βήτα και το ARTéfacts ensemble, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στην Αθήνα.

SHARE:

24Media Network