Ο Τζέιμς Χέτφλιντ των Metallica παλεύει και πάλι με τον αλκοολισμό

O Τζέιμς Χέτφλιντ
O Τζέιμς Χέτφλιντ CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο χρόνιος εθισμός του Τζέιμς Χέτφιλντ στο αλκοόλ απαιτεί και πάλι θεραπεία απεξάρτησης. Ως εκ τούτου οι Μetallica ακύρωσαν την περιοδεία τους στην Ωκεανία.

Σε ακύρωση της περιοδείας τους στην Ωκεανία (Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία) προχώρησαν οι Metallica.

Ο frontman της μπάντας, ο Τζέιμς Χέτφιλντ, μπήκε και πάλι σε πρόγραμμα θεραπείας για να αντιμετωπίσει το χρόνιο εθισμό του στο αλκοόλ κάτι που σημαίνει ότι για μερικούς μήνες είναι αναγκασμένος να μείνει μακριά από τη δράση.

Στον επίσημο λογαριασμό τους στο facebook, οι Metallica έγραψαν τα εξής: Οπως οι περισσότεροι πιθανότατα γνωρίζετε, ο αδελφός μας James παλεύει με τον εθισμό εδώ και πολλά χρόνια". Τώρα, δυστυχώς, αναγκάστηκε να επανέλθει σε πρόγραμμα θεραπείας για να αφιερώσει χρόνο στην αντιμετώπιση του. Σκοπεύουμε να βρούμε το δρόμο μας προς το μέρος του κόσμου στο οποίο βρίσκεστε μόλις το επιτρέψουν η υγεία και τα χρονοδιαγράμματα. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Για ακόμα μία φορά, είμαστε συντετριμμένοι που δυσκολέψαμε τα πράγματα για τόσο πολλούς από εσάς, ειδικά τους πιο πιστούς οπαδούς μας που ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις για να βιώσουν τις συναυλίες μας και εκτιμούμε την κατανόηση και την υποστήριξή σας για τον James και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που είστε μέλος της οικογένειάς μας”.

Ο Χέτφιλντ παλεύει με τον αλκοολισμό εδώ και πολλά χρόνια και σε πρώτη φάση είχε αναδειχθεί νικητής. "Η μουσική είναι η θεραπεία μου και αυτή θα ακολουθήσω" είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ο 56χρονος, σήμερα, μουσικός ο οποίος έχει ευχαριστήσει δημόσια τη σύζυγό του λέγοντας ότι "μου έσωσε τη ζωή".

SHARE: