Οι Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι Depeche Mode θα κάνουν στάση και στην Ελλάδα στα πλαίσια της νέας τους παγκόσμιας περιοδείας για την παρουσίαση του επόμενου άλμπουμ τους (Vid)

Την άνοιξη του 2017 η τριάδα των Depeche Mode (Dave Gahan στα φωνητικά, Andy Fletcher στα πλήκτρα και στο μπάσο και Martin Gore στα πλήκτρα και την κιθάρα) κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ με τίτλο "Spirit". Την παραγωγή του "Spirit" θα κάνει μάλιστα ο James Ford των Simian Mobile Disco.

Ο δίσκος θα παρουσιαστεί στην παγκόσμια περιοδεία τους "Global Spirit Tour" κατά την οποία θα περάσουν από 32 ευρωπαικές πόλεις. Ανάμεσα τους και η Αθήνα με την μπάντα να μας έρχεται στις 17 Μαΐου 2017 στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας.

Στο πλαίσιο του "Global Spirit Tour", η μπάντα συνεργαζόμενη με ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών θα συγκεντρώσει χρήματα και θα επιστήσει την προσοχή για την παροχή ασφαλούς πόσιμου νερού σε όλους στον πλανήτη. Η περιοδεία θα συνεχιστεί μετά το επόμενο καλοκαίρι, σε Βόρεια και Νότια Αμερική.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία παγκόσμια τουρ των Depeche Mode είχε γίνει το 2013, ενώ η εμφάνιση τους το 2017 θα είναι η έκτη που θα έχουν πραγματοποιήσει στη χώρα μας.

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και την προπώληση θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Από την εμφάνιση τους στα πλαίσια του "The Delta Machine Tour" την Παρασκεύη 10/5/2013 στο Terra Vibe Park:

Όλες οι ημερομηνίες και οι στάσεις των D.M. στο επίσημο site τους

SHARE: