Οι Rolling Stones στην Αβάνα

Οι Rolling Stones στην Αβάνα

Μισό εκατομμύριο Κουβανών αναμένονται στην αποψινή δωρεάν συναυλία των Rolling Stones

Οι Rolling Stones έφτασαν στην Αβάνα χθες για μια τεράστια δωρεάν συναυλία που θα δοθεί απόψε, την πρώτη συναυλία μετά από δεκαετίες απαγόρευσης της μουσικής ροκ στην κομμουνιστική αυτή χώρα.

"Οι Rolling Stones έφτασαν στην Κούβα το απόγευμα" (τοπική ώρα), είπε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κούβας (ACN), δύο μέρες μετά από μια ήδη ιστορική επίσκεψη στο νησί από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι εβδομηντάρηδες Βρετανοί μουσικοί Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Ρόνι Γουντ και Τσάρλι Γουάτς θα δώσουν μια "Συναυλία Φιλίας" σε ανοιχτό χώρο στην "Αθλητική Πόλη", κοντά στο κέντρο της Αβάνας.

Παρά την έλλειψη διαφήμισης από το συγκρότημα, αναμένονται περίπου 500.000 άτομα, ένα πρωτοφανές πλήθος για συναυλία στην Κούβα.

Το συγκρότημα κάνει περιοδεία σε ισπανόφωνες χώρες (Latina Ole Tour) και αποφάσισε να συμπεριλάμβει την κομμουνιστική χώρα. Ως τώρα, οι Rolling Stones έχουν ήδη δώσει συναυλίες στη Χιλή, την Αργεντική, την Ουρουγουάη, τη Βραζιλία, το Περού, την Κολομβία και το Μεξικό.

SHARE:

24Media Network