Ρίνγκο Σταρ: Γιόρτασε τα 77α γενέθλιά του με ένα τραγούδι για την αγάπη

Ringo Starr attends his 76th Birthday Celebration held at Capital Records on Thursday, July 7, 2016, in Los Angeles. (Photo by John Salangsang/Invision/AP)
Ringo Starr attends his 76th Birthday Celebration held at Capital Records on Thursday, July 7, 2016, in Los Angeles. (Photo by John Salangsang/Invision/AP) JOHN SALANGSANG/INVISION/AP

Έκκληση για περισσότερη αγάπη, απευθύνει το πρώην "σκαθάρι" με το νέο του τραγούδι. Συνεργασία με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ στο επερχόμενο άλμπουμ του

Ο θρύλος της μουσικής, Ρίνγκο Σταρ, γιόρτασε τα 77α γενέθλιά του την Παρασκευή με ένα τραγούδι με το οποίο απευθύνει έκκληση για περισσότερη αγάπη στον κόσμο και το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επόμενο άλμπουμ του.

Το πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος των Beatles ανακοίνωσε ότι ο επόμενος δίσκος του που ηχογραφήθηκε σε στούντιο, ο 19ος κατά σειρά, θα κυκλοφορήσει την 15η Σεπτεμβρίου και θα έχει τίτλο "Peace and Love".

Στο άλμπουμ συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα της ροκ μουσικής. Μεταξύ αυτών το πρώην «σκαθάρι» Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Ο Ρίνγκο Σταρ παρουσίασε την Παρασκευή το τραγούδι "Give More Love". Ακολουθώντας πιστά την παράδοση, με αφορμή τα γενέθλιά του, ενθάρρυνε τους θαυμαστές του να συγκεντρωθούν και να σχηματίσουν με τα δάκτυλά τους το σήμα της ειρήνης.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έγραψε δύο τραγούδια για το νέο άλμπουμ, την πρώτη κοινή ηχογράφηση από το 2010 των δυο μελών των Beatles, των μοναδικών που βρίσκονται εν ζωή.

Ακούστε το νέο τραγούδι του πρώην "σκαθαριού" εδώ

(Φωτό: John Salangsang/Invision/AP)

SHARE: