Συγκλονιστική συνέντευξη Μικρούτσικου: Όταν ο Θάνος μιλούσε για τη Καββαδιομάνια, τη ζωή του και τον θάνατο

Τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη Μικρούτσικου
Τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη Μικρούτσικου YOUTUBE (RISETV)

Στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη, ο μοναδικός Θάνος Μικρούτσικος σε μία πληθωρική κουβέντα με τον Α. Μποσκοΐτη μίλησε για τον παιδικό κεραυνοβόλο του έρωτα με το πιάνο, τη ζωή και τον θάνατο, τα όνειρά του.

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη στον Αντώνη Μποσκοΐτη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο και ενώ νοσηλευόταν, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το RiseTV.

Μέσα στην 30λεπτη περίπου συνέντευξη, ο υπέροχος μουσικός μίλησε για τον κεραυνοβόλο παιδικό του έρωτα με το πιάνο, τις συνεργασίες του, τη Καββαδομάνια που συνεχίζει να εμπνέει το νεανικό κοινό, τη ζωή, τον θάνατο και τον απόλυτο έρωτά του με την τρίτη του σύζυγο, Μαρία Παπαγιάννη.

"Όταν τους παίζω τους 7 Νάνους, ο κόσμος έχει ψευδαισθήσεις. Νομίζει ότι με βλέπει. Νομίζει ότι βλέπει το πιάνο. Θέλω να τους πω μέσα από την εκπομπή σου, ότι δεν βλέπουν εμένα και το πιάνο, νομίζουν ότι το βλέπουν. Γιατί από την ώρα που αρχίζω, εγώ έχω πάρει το πιάνο και ίπταμαι. Απλώς έρχομαι μετά για το χειροκρότημα", αναφέρει ο Θάνος Μικρούτσικος.

SHARE:

24Media Network