Βέβηλος σε B.D. Foxmoor: "Είστε σαν πάνελ του Λιάγκα" - Άγρια κόντρα με φόντο την Policemania

BD Foxmoor και Βέβηλος
BD Foxmoor και Βέβηλος FRANCESCA WATKINSON

Με ένα post του στο facebook ο Βέβηλος επιτίθεται στον BD Foxmoor των Active Member λέγοντάς του πως "η δειλία σου με θίγει σαν αντίπαλο" - Δριμεία η απάντηση του επικεφαλής των Active Member.

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον BD Foxmoor των Active Member και τον πρώην συνεργάτη του στη Low Bap σκηνή, Βέβηλο.

Αρχικά, ο Βέβηλος επιτέθηκε με σκληρά λόγια εναντίον του BD Foxmoor, με αφορμή ένα νέο στίχο του δεύτερου, για τραγούδι που ακούστηκε στο live των Active Member στο Γκάζι.

"Σε ένα από τα τελευταία live των Active Member (Official), το Σάββατο 9/11 στο Πειραιώς academy, ο BD FOOXMOOR , γνωστή καρικατούρα της hip hop σκηνης, μετά το φυσάει κόντρα, βγήκε από το πρόγραμμα του για να μου αφιερώσει ένα τραγούδι" αναφέρει ο Βέβηλος και στη συνέχεια επιτίθεται στον BD με οξύτατους χαρακτηρισμούς.

"Πάνε χρόνια που ο Μιχάλης γράφει οτι να ναι αλλά αυτά τα δύο τετράστιχα αφου αναφέρονται στο πρόσωπο μου, που σαν άλλος Μιχαλολιάκος παίζει και να μην παραδεχθεί, θα ήθελα να τα αναλύσω.

"Όσους δεν βλέπεις κοντά μας είναι πονήματα του χθες /περαστικοί απ’ τη μπουζού και τα γαμωμαναδικα / να καμαρώνεις ήρωες σου που ψείριζαν γριές / σπρώχνανε πρέζα και έκλεβαν βενζινάδικα. Για οσους δε βλέπεις κοντά μας παίρνει καιρό / δεν είναι εύκολο τα ρημάδια υπάρχουν σε αφθονία / γι’ αυτό σου έστησα μια φάρσα επί σκηνής να το χαρώ / ένα λαρύγγι των μπάτσων να λέει το policemania...".

Στο επίκεντρο της διαμάχης μπήκε και ο Πυροβάτης, μέλος των Βαβυλώνα που είχε χάσει τη ζωή του, αλλά και οι αναφορές στην "πρέζα" και τις φυλακές. Ο Βέβηλος κάνει αναφορά και σε περιστατικό του 2009 όταν ο BD Foxmoor είχε αναφερθεί στην αδερφή του, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:

"Τώρα που το σκέφτομαι είστε σαν πάνελ με Λιάγκα και Γκαγκάκη. Έτσι διασύρουν κι εκείνοι".

Ακολούθησε η απάντηση του BD Foxmoor με εξαιρετικά σκληρές εκφράσεις. Ο επικεφαλής των Active Member κατηγορεί τον Βέβηλο για λαϊκισμό και αντιγραφή, ενώ σημειώνει πως το νέο του τραγούδι, το οποίο θεώρησε προσβολή ο Βέβηλος, "είναι γραμμένο για πολλούς αλλά μάλλον ταυτίστηκες με όλα όσα αναφέρω, ενώ εγώ να σε σκέφτηκα σε 3-4 στίχους από τους 80 που έχει το κομμάτι. Χαλάλι σου κι αυτό".

"Είναι τιμητικό που από ένα σκουπίδι σαν κι εσένα δεν ακούστηκαν καλά λόγια για μένα γιατι τότε θα είχες πρόβλημα" αναφέρει σε άλλο σημείο ο BD Foxmoor, και τον κατηγορεί ότι "πάντα ψόφαγε για ίντριγκα".

Η ανάρτηση του Βέβηλου:

Και η απάντηση του B.D. Foxmoor:

Πολλοί φίλοι των δύο, σχολίασαν πάντως κάτω από τις αναρτήσεις ότι το επίπεδο έπεσε δραματικά, και άλλοι τόνισαν πως είναι κρίμα να αναπτύσσεται η όλη αυτή κόντρα με τέτοιο τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς απαξιώνει την ιστορία και την πορεία και των δύο καλλιτεχνών.

SHARE:

24Media Network