Ο Κιτ Χάρινγκτον παραδέχεται ότι o Tζον Σνόου…

default image

Εννιά μήνες στο σκοτάδι. Εννιά μήνες αγωνίες. Εννιά μήνες θεωριών συνωμοσίας. Αφήστε τον ίδιο τον Τζον Σνόου να μιλήσει...ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Προσοχή, ακολουθούν SPOILERS για όσους δεν έχουν παρακολουθούσει τις 5 σεζόν του «Game of Thrones»

Σε λιγότερο από δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου, ξεκινά ο 6ος κύκλος του «Game of Thrones». Ενας κύκλος που κρύβει περισσότερο μυστήριο κι αγωνία από τους υπόλοιπους, καθώς ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν έχει ολοκληρώσει το επόμενο βιβλίο, οπότε για πρώτη φορά, οι φανατικοί αναγνώστες της σειράς «A Song of Ice and Fire», βρίσκονται στα ίδια σκοτάδια με τους απλούς θεατές της σειράς.

Το μεγαλύτερο ερώτημα φυσικά είναι ένα: είναι νεκρός ο Τζον Σνόου; Γιατί, δεν μπορεί, δεν μπορεί ο ήρωας που η πλειονότητα του κοινού στήριζε για το θρόνο να έπεσε τόσο άδοξα! Ναι, σίγουρα, μιλάμε για τη σειρά που σκότωσε τον κεντρικό της ήρωα στο πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, αλλά… και πάλι. Οι φανατικοί έχουν λοιπόν θεωρίες: εφόσον εθεάθη ο Κιτ Χάρινγκτον στα γυρίσματα του 6ου κύκλου, δεν είναι νεκρός. Πρώτον, επιστρέφει με τους White Walkers. Δεύτερον, τον ανασταίνει η Μελισάνδρη. Τρίτον, η Μελισάνδρη έχει δώσει τη μορφή του σε κάποιον άλλον, κι αυτός που είδαμε να σκοτώνεται δεν είναι ο Σνόου.

 

Διαβάστε κι αυτό:  «Game of Thrones»: Μια κομμένη σκηνή δίνει νόημα στο φινάλε του 5ου κύκλου

Σήμερα, ο Κιτ Χάρινγκτον ξεδιαλύνει τις φήμες μιλώντας στο περιοδικό Time Out.

«Κοιτάξτε, δεν είμαι πια μέρος της σειράς. Δεν είμαι μέρος του νέου κύκλου. Ναι, γύρισα κάποιες σκηνές όπου παίζω τον νεκρό κι εκεί κάνω την καλύτερη ερμηνεία μου (γελάει). Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει στον 6ο κύκλο. Το μόνο που ξέρω είναι πόσο εμφανίζεται το πτώμα μου – αλλά κι αυτό δε θα σας το πω!»

Δείτε ακόμη: «Game of Thrones»: Οι νεκροί μιλούν στο teaser του 6ου κύκλου

Ω, ξερουμε τι σκέφτεστε! «Δεν μπορεί να μας το πει γιατί μετά θα πρέπει να μας πει  γιατί δεν θα είναι πλέον… πτώμα!»

Για να δούμε. Ο ίδιος ο «φονιάς» του Σνόου πάντως, ο ηθοποιός  Οουεν Τιλ είχε δώσει τον Ιούλιο αποκλειστική συνέντευξη στο Flix και είχε πει τη δική του αλήθεια. Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»:

(Πηγή: Flix.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα