Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Λένιν

default image

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το Λεονάρντο Ντι Κάπριο να ενσαρκώνει τον Λένιν σε μια νέα κινηματογραφική παραγωγή

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, ότι πιθανότατα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που βρίσκεται μια ανάσα από το να κερδίσει το πολυπόθητο Όσκαρ, μετά από 6 υποψηφιότητες, θα ενσαρκώσει τον Λένιν για χάρη της 7ης τέχνης.

Σύμφωνα με την επικρατούσα φημολογία, ο ηθοποιός, που βρίσκεται, δίκαια, στο επίκεντρο κάθε συζήτησης που αφορά τον κινηματογράφο, αυτή τη περίοδο, χάρη στην ερμηνεία του στην “Επιστροφή”, αποτελεί τον μοναδικό υποψήφιο της εταιρίας παραγωγής. Κάπως έτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Λεονάρντο να υποδύεται τον ηγέτη της Οκτωβριανής επανάστασης Βλαντιμίρ Ίλιτς  Λένιν.

 

Ο ίδιος έχει, επανειλημμένα, δηλώσει πως αναζητά νέες προκλήσεις για την εξέλιξη της καριέρας του, με την πρόταση που του έγινε από την εταιρία να “συναντά” τις φιλοδοξίες του για το μέλλον.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μέχρι στιγμής, θέλουν το ρωσικό στούντιο “Lenfilm” να έχει κάνει επίσημη πρόταση, την οποία επεξεργάζεται ο ηθοποιός.

Πάντως, από την πλευρά του ο Ντι Κάπριο έχει δηλώσει στην “Welt” ότι θα ήθελε πολύ να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον Πούτιν, τον Λένιν ή ακόμα και τον Ρασπούτιν.

“Ο Πούτιν είναι ένας ρόλος που θα ήθελα να παίξω. Νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες ταινίες για τη ρωσική ιστορία, γιατί υπάρχουν κάποιες ιστορίες ανάλογες του Σαίξπηρ. Αυτό είναι πολύ γοητευτικό για έναν ηθοποιό. Ο Λένιν θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Επίσης, θα ήθελα να ενσαρκώσω και τον ρόλο του Ρασπούτιν”.

Οι ιδιοκτήτες του κινηματογραφικού στούντιο της Ρωσίας δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να ανασυνθέτουν την ιστορική περίοδο που απαιτείται.

“Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μοιάζει πολύ με τον Βλαντιμίρ Λένιν όπως φαινόταν στα νιάτα του. Μπορούμε εύκολα να αναδημιουργήσουμε την επανάσταση των Μπολσεβίκων” δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Βάλερι Κάρποβ.

Παράλληλα, ο Ρώσος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Βλαντιμίρ Μπόρτκο, δήλωσε έτοιμος να σκηνοθετήσει μία τέτοια ταινία, αρκεί να δεχθεί ο ηθοποιός.

(Πηγή: independent)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα