On the road με F1 στον Alpha

default image

Η Ελευθερία Ελευθερίου, το πρώτο Grand Prix και το φάουλ της ΕΡΤ με τη διακοπή της σύνδεσης από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Μπάλα
Ίντερ-Μαρσέιγ (Mega, 21.45), Μπάγερν-Βασιλεία (Novasports1, Novasports HD) στις ρεβάνς της φάσης των “16″ στο Champions League. Οι γηπεδούχοι είχαν γνωρίσει την ήττα με 1-0 στα πρώτα ματς.

Σινεμά
On the Road . Επιτέλους!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Από νωρίς στο σεξ οι Έλληνες έφηβοι . Και στην ανευθυνότητα.

Φόρμουλα 1
Και φέτος ο Alpha θα μεταδίδει τους αγώνες με το δίδυμο Τάκη Πουρναράκη-Πάνο Σεϊτανίδη στο σχόλιο. Όλες οι δοκιμές στο OTE Sports. Την Κυριακή (18/3, 08.00) το πρώτο Grand Prix στην Αυστραλία. Όλοι οι αγώνες live από το Sport24.gr.

Eurovision
H Ελευθερία Ελευθερίου (φυσικά) εκ Κύπρου ορμώμενης πήρε το χρίσμα. Η παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών έγινε σε εμπορικό κέντρο !

ΕΡΤ
Το ότι η δημόσια τηλεόραση διέκοψε τη μετάδοση από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το περασμένο Σάββατο για να μεταδώσει την ομιλία του Χρήστου Παπουτσή, είναι γνωστό.

Έτυχε να περιμένω μάταια να επανέλθει η σύνδεση με την Κωνσταντινούπολη και δεν μπόρεσα παρά να μη στεναχωρηθώ, βλέποντας νέα παιδιά να αποθεώνουν έτσι έναν (αποτυχημένο κατά τη γνώμη μου) πολιτικό.

Όσο για τις ίδιες τις μεταδόσεις, ο (συνταξιούχος) πλέον Νίκος Αντωνιάδης δεν βρισκόταν εκεί και άντε να συνηθίσεις την απουσία του, ωστοσο μας δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε το σχόλιο του Μιχάλη Μανουηλίδη.

Treasure Link
Damn you Auto Correct .

Φωτό της ημέρας
Μια Αφγανή βγήκε από το σπίτι για να κάνει τα ψώνια της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα