Pokemon Go: Όλες οι σημαντικές αλλαγές μετά το update

default image

Ήδη το πρώτο update του Pokemon Go είναι γεγονός προκαλώντας σπαζοκεφαλιές και δημιουργώντας σύγχυση. Η ίδια η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού παίρνει θέση και εξηγεί γιατί προχώρησε στην αναβάθμιση

Το Pokemon Go το νούμερο ένα mobile game επαυξημένης πραγματικότητας παγκοσμίως, απέκτησε πρόσφατα την πρώτη του αναβάθμιση, διαθέσιμη για Ios και Android, που ήρθε εγκαίρως να λύσει προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι trainers και είχαν φέρει μια σειρά από παράπονα στην εταιρεία ανάπτυξης, την Niantic, η οποία με ανακοίνωσή της πήρε θέση και εξήγησε γιατί έπρεπε να προχωρήσει στην αναβάθμιση.

Αρχικά, όπως ενημερώνει η εταιρεία ένα από τα πρώτα πράγματα που διορθώθηκαν είναι το step indicator καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα και έδειχνε όλα τα κοντινά pokemon σε απόσταση τριών βημάτων χωρίς κάτι τέτοιο να είναι αληθές. Πλέον, κάτω δεξιά στην επιλογή nearby, έχουν αφαιρεθεί εντελώς τα βήματα, τα οποία ωστόσο ενδέχεται να επανέλθουν αν διορθωθούν κάποια προβλήματα με το συγκεκριμένο γράφημα.

Επιπλέον, η εταιρεία έβαλε ‘φρένο’ στα cheats τα οποία έδειχναν θέσεις των pokemon στο χάρτη ή παραπλανούσαν το gps δείχνοντας πως ο παίκτης βρισκόταν αλλού από εκεί που πραγματικά είναι, κάτι που είναι unfair προς τους υπόλοιπους.

Ακόμη, προστέθηκε προειδοποίηση που λέει στους χρήστες να μην παίζουν κοντά σε γκρεμούς ή την ώρα που οδηγούν, ενώ πλέον θα μπορούν οι παίκτες να αλλάζουν χαρακτηριστικά στο avatar τους.

Τέλος, καταργήθηκε η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας καθώς προκαλούσε ολικό κρασάρισμα στο παιχνίδι, ενώ άλλαξαν και οι μάχες στα γυμναστήρια, με τις γρήγορες επιθέσεις να προκαλούν πλέον μικρότερες απώλειες στον αντίπαλο.

“Λαμβάνουμε τα μηνύματά σας από όλα τα μέρη που το παιχνίδι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και εργαζόμαστε ώστε να το λανσάρουμε σύντομα. Εργαζόμαστε σε ‘τρελά’ ωράρια για να το καταφέρουμε, ενώ παράλληλα το παιχνίδι ‘τρέχει΄κανονικά” αναφέρει η εταιρεία που τονίζει πως πρόκειται για μεγάλη πρόσκληση, ουσιαστικά ζητώντας κατανόηση καθώς πρόκειται για ένα πρωτοφανές εγχείρημα.

“Να είστε προσεκτικοί, και να συνεχίσετε την εξερεύνηση” λέει η εταιρεία κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα