‘Πρόδωσαν’ το Μπογδάνο, χωρίς αποτέλεσμα στην τηλεθέαση

default image

Η πολυδιαφημισμένη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε τον τίτλο της και "μαχαίρωσε πισώπλατα" την τηλεθέαση του τηλεοπτικού σταθμού που είχε προηγουμένως πετσοκόψει για χάρη της την ενημερωτική εκπομπή του Κων. Μπογδάνου

Παρά τις ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, οι τηλεοπτικοί σταθμοί βάζουν σιγά, σιγά σε εφαρμογή τη στρατηγική τους και παρουσιάζουν τα νέα προγράμματα με τα οποία επιδιώκουν να διεκδικήσουν μεγαλύτερη πίτα τηλεθέασης. Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ διαφήμισε με κάθε τρόπο τη νέα σαπουνόπερα “Προδοσίες” – ως και σε στάση του λεωφορείου είδαμε αφίσα για τη σειρά – “έκοψε” μια ώρα από το ενημερωτικό μαγκαζίνο “ΣΚΑΙ στις 6”, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αλλά αποτέλεσμα δεν είδε.

Η σειρά που παίζει απέναντι στα δελτία ειδήσεων Alpha και ANT1 δεν φαίνεται να συγκινεί και σημειώνει εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Η πρεμιέρα κατέγραψε ένα συμπαθητικό 14,7%, ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό για επίσημη πρώτη όπου συνήθως περισσότεροι τηλεθεατές παρακολουθούν από περιέργεια ένα νέο πρόγραμμα. Η επίδοση της σειράς ήταν κάτω του 10, συγκεκριμένα 8% στα νεανικά κοινά.

Ακόμη πιο απογοητευτικό ήταν το μπιλιετάκι της Nielsen τη δεύτερη μέρα, όπου το σύνολο της τηλεθέασης έπεσε στο 11,7%, ενώ στις ηλικίες 15-44, η νέα σειρά του ΣΚΑΙ έπιασε χειμωνιάτικα νούμερα, σημειώνοντας τηλεθέαση 4,8%. Άλλη μια αφορμή για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να είναι δυσαρεστημένος με τη διοίκηση του σταθμού που πρόκρινε την ψυχαγωγία και έκοψε στο μισό τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής του.

Ο κ. Μπογδάνος είχε “πετάξει το καρφάκι του” από την περασμένη Παρασκευή, όταν κατά την αποφώνηση ανέφερε πως ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη εβδομάδα, αλλά χωρίς να μπορεί να είναι σίγουρος όπως είπε για την ώρα. “Θεού θέλοντος και ΣΚΑΙ επιτρέποντος θα τα πούμε με το καλό τη Δευτέρα. Αν θα είναι ακριβώς στις 18.00 ή πριν από τις 18.00 και μέχρι ακριβώς ποια ώρα, δεν το γνωρίζω. Επίσης δεν γνωρίζω το ακριβές φορμάτ της εκπομπής από τη Δευτέρα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε από το 09.50 και έπειτα:

Αν και η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο, φαίνεται πως το “πουλέν” του ΣΚΑΙ στην απογευματινή ζώνη – που πλέον δεν ακούει στο όνομα Μπογδάνος – η σειρά ‘Προδοσίες’, δεν “τραβάει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα