Θέατρο στο κρεβάτι

default image

Νέα μελέτη στις ΗΠΑ διαπιστώνει ότι το ποσοστό των γυναικών που προσποιούνται τον οργασμό είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι νομίζαμε. Οι πέντε συμβουλές της επικεφαλής της έρευνας προς τις ανικανοποίητες γυναίκες

Από την αρχαιότητα οι γυναίκες προσποιούνταν τον οργασμό. Στην εποχή μας όμως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Σύμφωνα με νέα μελέτη στις ΗΠΑ οι γυναίκες που προσποιούνται τον οργασμό είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι φανταζόμασταν.

Ενώ το 85% των ερωτηθέντων ανδρών δήλωσαν σίγουροι  ότι οι σύντροφοί τους είχαν ολοκληρώσει την τελευταία φορά που έκαναν έρωτα μονό το 64% των γυναικών δήλωσαν ότι δεν προσποιήθηκαν οργασμό.

Αυτό το τεράστιο ποσοστό της τάξης του 36% των ανικανοποίητων γυναικών η επικεφαλής της έρευνας και σεξολόγος Σούζαν Σάλλι έρχεται να τις βοηθήσει δίνοντας τους μικρές συμβουλές για το πώς θα απολαύουν τον έρωτα.

Η κα Σάλλι τονίζει ότι “οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να επιτύχουν οργασμό καθώς δεν ερεθίζονται με τη στάση που παίρνουν όταν κάνουν έρωτα” και συμπληρώνει “Δεν είναι μόνο η διείσδυση για να πετύχεις έναν τέλειο οργασμό. Είναι μια σειρά συμβουλών που πρέπει κάθε ζευγάρι να ακολουθήσει”.

Πέντε είναι  οι κύριες  συμβουλές που δίνει η σεξολόγος. Πρώτον πρέπει οι άνδρες να επενδύουν στα προκαταρκτικά παιχνιδάκια. Έχει μεγάλη σημασία να ερεθιστεί η κλειτορίδα τονίζει η Σόυζαν.

“Χρησιμοποιήστε την γλώσσα ή κάποιο σεξουαλικό αντικείμενο για να την ερεθίσετε” δηλώνει.

Δεύτερον πρέπει να μην έχετε άγχος. Αυτό έδειξε και μια πρόσφατη ερευνά από την Ολλανδία. Οι γυναίκες δεν μπορούν να ολοκληρώσουν όταν έχουν άγχος ανάφερε η μελέτη.

Τρίτη συμβουλή είναι η σωστή στάση.”Απλά πρέπει να βρείτε το σημείο G, που θα σας βοηθήσει  να “τρελαθείτε”  κατά τη διάρκεια της διείσδυσης”.

Τέταρτον η σεξολόγος θεωρεί ότι “ι γυναίκες  ξέρουν το σώμα τους και ξέρουν πως θα έρθουν σε οργασμό. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δείξουν στον σύντροφό τους πως”.

Τέλος η διάσημη σεξολόγος τονίζει ότι πρέπει τα ζευγάρια να επικοινωνούν και να συζητάνε όσο το δυνατόν πιο συχνά και για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα