Ράδιο Αρβύλα: Διακοπή στον αέρα λόγω τεχνικής βλάβης

Ράδιο Αρβύλα: Διακοπή στον αέρα λόγω τεχνικής βλάβης

Η σατιρική εκπομπή αντιμετώπισε ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που "έριξε μαύρο" στην οθόνη του ΑΝΤ1. Τι ανέφεραν επιστρέφοντας οι παρουσιαστές

Με το καλησπέρα άρχισαν τα προβλήματα στο Ράδιο Αρβύλα που τη Δευτέρα είχε ολοκαίνουριο επεισόδιο. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του προλόγισαν ένα από τα βίντεο της εκπομπής, το οποίο όμως παρουσίασε πρόβλημα στην εικόνα και τον ήχο. Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα η εικόνα χάθηκε και ακουγόταν μόνο ήχος από τους δέκτες των τηλεθεατών. Ο τηλεοπτικός σταθμός διέκοψε τη μετάδοση και πέρασε σε διαφημίσεις μέχρι να λυθεί η τεχνική δυσκολία.

Έπειτα από ένα διάλειμμα η παρέα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε και ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε για το περιστατικό: “Αντιμετωπίσαμε τεχνικό πρόβλημα, κάποιος μας έχει ματιάσει σήμερα γιατί είναι η πρώτη φορά που έχουμε αντιμετωπίσει τόσο σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στον αέρα, σε τέτοιο σημείο που να πρέπει να κόψουμε την εκπομπή ενώ εξελίσσεται” και πρόσθεσε: “Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα το πρόβλημα έχει λυθεί και μάλλον θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το Ράδιο Αρβύλα σήμερα”.

Μάλιστα, η εκπομπή εξακολούθησε για περισσότερη από μία ώρα χωρίς διάλειμμα, καθώς τα break είχαν προβληθεί προκειμένου να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα. Το γεγονός καταλάβαμε όταν ο Κανάκης αποκάλυψε πως θέλει διακαώς να πάει προς νερού του, αλλά δεν έχει να ρίξει διαφημίσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα