Rising Star: Έφαγε ‘άκυρο’ από το κοινό και τον έσωσε ο Χρ. Μάστορας

Rising Star: Έφαγε ‘άκυρο’ από το κοινό και τον έσωσε ο Χρ. Μάστορας

Το talent show του ΑΝΤ1 στο οποίο οι τηλεθεατές ψηφίζουν ποιος θέλει να περάσει στην επόμενη φάση έχει "παραθυράκι" για να... παρακάμπτεται η θέληση του κοινού. Τι είναι το Golden Arrow;

Το πολυδάπανο talent show της τηλεόρασης ΑΝΤ1, Rising Star, επέστρεψε εκτάκτως την Τρίτη και σε αυτό είχαμε νέους διαγωνιζόμενους, τα ίδια “παγωμένα” αστειάκια του Αντώνη Ρέμου και του Γιώργου Λιάγκα και μια αναπάντεχη ανατροπή. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ένα “cheat” των κριτών, το οποίο δεν γνωρίζαμε, που επιτρέπει την παράκαμψη της ψήφου των τηλεθεατών. Το Golden Arrow είναι ο ‘άσος στο μανίκι’ των κριτών’ που μπορούν να περάσουν ένα παίκτη στην επόμενη φάση, ακόμη κι αν η ψήφος του κοινού είναι αρνητική και δεν αρκεί για αν σηκώσει τον τοίχο.

Το βράδυ της Τρίτης, ο 20χρονος Νικόλας Ιωαννίδης από την Κύπρο έφτασε μετά βίας το 60%, παρά τις θετικές ψήφους τριών κριτών (ήτοι 7% έκαστος) και βρισκόταν πολύ μακριά από το κατώφλι του 70% που απαιτείται για να σηκωθεί ο τοίχος και να μπει κανείς στο παιχνίδι.

Ενώ όλα έδειχναν να έχουν χαθεί, ο Χρήστος Μάστορας επιστράτευσε το λεγόμενο Golden Arrow, με το οποίο μπορεί να αψηφίσει την επιθυμία του κόσμου, να σηκώσει τον τοίχο και να περάσει τον παίκτη στην επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο:

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, κάθε κριτής έχει μία φορά το δικαίωμα αυτό μια φορά στην πρώτη φάση του παιχνιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα