Rising Star: Επικράτησε της παίκτριας του Ρέμου με διαφορά 40%

Rising Star: Επικράτησε της παίκτριας του Ρέμου με διαφορά 40%

Κατά κράτος νίκησε η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, εκείνη του Αντώνη Ρέμου στα duels του παιχνιδιού. Οι σπόντες των υπόλοιπων κριτών για την επιλογή του κριτή

Σαρωτικές αλλαγές στη ροή του παιχνιδιού επιφύλασσε για του τηλεθεατές που συντονίστηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η φάση των Duels του Rising Star. Οι παίκτες που τραγούδησαν στην πρώτη φάση και πέρασαν τη δοκιμασία του τοίχου, με βάση την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού χωρίστηκαν σε ομάδες. Κάθε ένας από τους τέσσερις κριτές, έφτιαξε τη δική του ομάδα από παίκτες. Ανά δύο ομάδες, οι τραγουδιστές διαγωνίζονται με αντίπαλο αυτή τη φορά το ποσοστό που θα λάβει ο παίκτης που τραγουδά απέναντί τους.

Στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο του γύρου, αντίπαλοι βρέθηκαν ο Αντώνης Ρέμος με το Χρήστο Μάστορα. Την ίδια ώρα, Δέσποινα Βανδή και Κώστας Μακεδόνας μπορούσαν να ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά τους διαγωνιζόμενους, καθώς δεν ανήκαν στις ομάδες τους, δίνοντάς τους όμως 5%.

Ο frontman των Μελισσών επέλεξε το κομμάτι “The Blower’s Daughter” για την παίκτριά του Χριστιάννα Μήττα που συγκέντρωσε 76%, ποσοστό όχι ιδιαίτερα υψηλό για τη νίκη. Απέναντι, η Ιωάννα Τσολερίδου τραγούδησε έπειτα από προτροπή του Αντώνη Ρέμου την “Ταχεία” με τραγικά αποτελέσματα. Έλαβε μόλις 36% και αρνητική ψήφο τόσο από τη Δέσποινα Βανδή, όσο και από τον Κώστα Μακεδόνα.

“Δεν ήταν ότι έκανες τρομερά λάθη, απλά δεν ήταν το τραγούδι που θα ήθελα να ακούσω από εσένα” είπε η Δέσποινα Βανδή επικρίνοντας ξεκάθαρα την επιλογή του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος διαφώνησε δημόσια μαζί της και με τον κ. Μακεδόνα: “Διαφωνώ με τους προλαλήσαντες, πιστεύω ότι το τραγούδι της ταίριαζε” σημείωσε. Σε κάθε περίπτωση το κοινό διαφώνησε με την επιλογή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα