Rising Star: Μάστορας και Ρέμος τραγουδούν Lennon και όλοι μαζί George Michael

default image

Στο εορταστικό επεισόδιο της Τρίτης οι κριτές ανέβηκαν στη σκηνή σε ένα "παρακινδυνευμένο" αφιέρωμα με ερμηνείες των Imagine και Happy Xmas από John Lennon, αλλά και του κλασικού χριστουγεννιάτικου Last Christmas του George Michael

Κάτι τα Χριστούγεννα, κάτι που ο George Michael είχε λίγες μόνο ώρες που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, λίγο που το τελευταίο live είχε δείξει μια αρνητική ροή τηλεθέασης για την τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι κριτές του Rising Star είπαν να βάλουν τα καλά τους και να δοκιμάσουν να προσελκύσουν και οι ίδιοι το τηλεοπτικό κοινό, τραγουδώντας.

Την Τρίτη άλλωστε το τρίτο live ήταν εορταστικό και έτσι Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας ανέβηκαν στη σκηνή του Rising Star και ερμήνευσαν από ένα εορταστικό τραγούδι. Πρώτος στη σκηνή ο frontman των Μελισσών, που ανέλαβε να εκτελέσει το Imagine του σκαθαριού John Lennon. Τον ακολούθησε ο Κώστας Μακεδόνας – που έδειξε κατά την άποψή μας σύνεση – και τραγούδησε στα ελληνικά, το τραγούδι ” Η Σωτηρία της ψυχής“, των Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνας Νικολακοπούλου.

Και εκεί ήρθε το πιο δύσκολο μέρος. Ο Αντώνης Ρέμος, σε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που τον παρακολουθούμε να τραγουδά ζωντανά στα αγγλικά – ολίγον τι πιο φορμαρισμένος από τον Αλέξη Τσίπρα – θέλησε να παραμένει σε ρεπερτόριο Lennon και επέλεξε το ” Happy Xmas (War Is Over)“, στο οποίο τον συνόδευσε στη συνέχεια και η Δέσποινα Βανδή.

Το χριστουγεννιάτικο act έκλεισε με τους τέσσερις κριτές και μια πολυμελή χορωδία να ερμηνεύουν το ” Last Christmas“, κάτι σαν αποχαιρετιστήριο από την Ελλάδα στον George Michael που έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα