Spoilers are coming: Διέρρευσαν τέσσερα επεισόδια της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones

default image

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του πολυαναμενόμενου πέμπτου κύκλου βγήκαν στο διαδίκτυο και όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός

Διέρρευσαν τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του πολυαναμενόμενου πέμπτου κύκλου βγήκαν στο διαδίκτυο και όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός καθώς εκατομμύρια φανατικοί της σειράς έσπευσαν να τα “κατεβάσουν” μέσω Torrents.

Όπως αναφέρει το Mashable, τα τέσσερα επεισόδια φαίνονται να προέρχονται από ειδική screener έκδοση που απεστάλη σε reviewers/κριτικούς, πριν την επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου του 5ου κύκλου της σειράς που έχει σπάσει τα ταμεία σε όλο τον πλανήτη. Η επίσημη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας).

Τα επεισόδια που διέρρευσαν είναι ποιότητας 480p, που ισοδυναμεί με εκείνη της τυπικής τηλεόρασης, ενώ φέρουν και θολό υδατογράφημα (watermark). Η σειρά προβάλλεται συνήθως σε 720p ή 1080p μέσω HBO.

Η σειρά είχε ξαναπέσει “θύμα” διαρροών φέτος τον Ιανουάριο, όταν ένα κινητό “έπιασε” το trailer της πρεμιέρας και διαδόθηκε στο Διαδίκτυο, μετά τις προβολές των δύο τελευταίων επεισοδίων της τέταρτης σεζόν και του νέου trailer σε IMAX κινηματογράφους. Λίγο μετά, το HBO κυκλοφόρησε την επίσημη έκδοση.

Ο φερόμενος ως υπαίτιος της διαρροής επισήμανε σε ένα ιδιωτικό torrent tracker πως το τέταρτο επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο ανέβασμα, ενώ “απείλησε” ότι μπορεί να έρθουν περισσότερα στο επόμενο διάστημα.

Άγνωστο το πώς θα κινηθεί η HBO από εδώ και στο εξής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα