Survivor: Η κόντρα Σπαλιάρα – Χρανιώτη, μία λιποθυμία και μία ομάδα υπό διάλυση

Survivor: Η κόντρα Σπαλιάρα – Χρανιώτη, μία λιποθυμία και μία ομάδα υπό διάλυση

Η απόλυτη ανατροπή στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor. Απώλειες, ομαδικότητα, ίντριγκες και καβγάδες. Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Vids)

Το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου ήταν ο ορισμός της ανατροπής. Στο πιο δύσκολο μέχρι στιγμής αγώνισμα, με έπαθλο την Ασυλία, οι δύο ομάδες χρειάστηκε να αγωνιστούν 18 φορές, για να κερδίσουν τελικά οι Διάσημοι με σκορ 10-8.

Από την αρχή φάνηκαν οι δυσκολίες για την ομάδα των Διασήμων, αφού μία από τις πιο δυνατές παίκτριες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, δήλωσε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί, οπότε οι υπόλοιπες κοπέλες της ομάδας έπρεπε, να καλύψουν την απουσία της.

Το 1 – 0 έγινε για τους Διάσημους, από τους Μπο και Γ. Χρανιώτη εναντίον των Κωνσταντίνου και Πάνου για την ομάδα των Μαχητών.

Το σκορ έγινε γρήγορα 2 – 4 υπέρ των Μαχητών και από εκείνη τη στιγμή και μετά, άρχισε η αντεπίθεση των Διασήμων, με ένα εκπληκτικό σερί 7 – 0, που διαμόρφωσε το σκορ στο 9 – 4.

Μέχρι να γίνει το σκορ όμως 9 – 4, η ομάδα των Διασήμων είχε ακόμα μία απώλεια, όταν η Λάουρα ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε να φωνάξουν τον γιατρό, για να τη συνεφέρει. Μετά τη λιποθυμία και η Λάουρα αποχώρησε από το αγώνισμα, αφήνοντας “μόνες” τις Ευριδίκη Βαλαβάνη και Σόφη Πασχάλη, να δώσουν τη μάχη.

Η ένταση και η επιθυμία για τη νίκη, έφεραν και ένταση μεταξύ των Διασήμων, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας επέμενε να αγωνιστεί αντί του Γιώργου Χρανιώτη με τον Λάμπρο Χούτο, επιμένοντας ότι τα είχε πάει καλύτερα στο αγώνισμα και λέγοντάς του ότι “γέλαγε όλο το γήπεδο”, με τον τρόπο που προσπάθησε να ρίξει τα “τουβλάκια”.

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές του χθεσινού αγωνίσματος, η νίκη των Διασήμων με τις Ευριδίκη και Σόφη εναντίον της Σάρας και της Ειρήνης Κ. από τους Μαχητές. Η φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη, ώστε μόλις ολοκλήρωσε το αγώνισμα η Ευριδίκη, ξέσπασε σε κλάματα.

Η ζέστη και η εξάντληση από την υπερπροσπάθεια της ομάδας των Διασήμων έδωσαν τη δυνατότητα στους Μαχητές, να ανταπαντήσουν στο εκπληκτικό σερί, κάνοντας την αναμέτρηση για την ασυλία ντέρμπι και το σκορ 9 – 8.

Τελικά, ο αγώνας έληξε με σκορ 10 -8 για τους Διάσημους, που κέρδισαν την ασυλία και επέστρεψαν στο νησί τους, για ξεκούραση και προετοιμασία για την επόμενη δοκιμασία, έχοντας περάσει την ψυχοφθόρα διαδικασία της αποχώρησης της Μαριάννας Καλλέργη.

Στην αντίπερα όχθη, οι Μαχητές είχαν ακόμα μία εκκρεμότητα, αφού αγωνίστηκαν μεταξύ τους για την προσωπική ασυλία. Νικητές της αναμέτρησης ήταν ο Πάνος και ο Ορέστης Τσανγκ, με τον Κώστα να χάνει στα τελευταία δευτερόλεπτα, μην μπορώντας να κρύψει τον θυμό του. Ίσως, επειδή ήξερε, ότι η προσωπική ασυλία ήταν το μόνο, που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει, ότι δεν θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Κι αυτό ακριβώς συνέβη. Αφού ακολούθησαν τα (απαραίτητα) πηγαδάκια στο νησί των Μαχητών, οι παίκτες προσήλθαν στο Συμβούλιο, όπου ψήφισαν την Ειρήνη Α. για αποχώρηση. Οι κανόνες του παιχνιδιού ορίζουν, ότι τα δύο άτομα που πήραν την ασυλία προτείνουν τα άλλα δύο άτομα, που τίθενται στην κρίση του κοινού προς αποχώρηση κι έτσι, ο Ορέστης (που στην ψηφοφορία επίσης ψήφισε την Ειρήνη Α.) πρότεινε για αποχώρηση την αδελφή της, Ελισάβετ Α.

Ο Πάνος από τη μεριά του κι ενώ είχε πει ανοιχτά σε συζητήσεις πριν το Συμβούλιο, ότι θα προτείνει προς αποχώρηση όποιον ερχόταν δεύτερος σε (αρνητικές) ψήφους, άλλαξε την απόφασή του και πρότεινε τον Κώστα, δικαιολογώντας την απόφασή του, με το σκεπτικό ότι η ομάδα του έχει πολύ δυνατά κορίτσια, σε αντίθεση με την ομάδα των Διασήμων, που έχει καλύτερους αγωνιστικά άνδρες. Η ανακοίνωση του ονόματός του εξόργισε τον προτεινόμενο Κώστα, που χαρακτήρισε “για γέλια” την αιτιολογία της απόφασης του Πάνου, λέγοντας ξεκάθαρα πως εάν δεν είναι εκείνος, που θα αποχωρήσει και παραμείνει στο νησί, δεν θα υφίσταται πια ομάδα.

Οι τρεις υποψήφιοι είναι ήδη στη διάθεση του κοινού και μένει να δούμε, ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης από την ομάδα των Μαχητών, που θα φύγει από το νησί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα