Τα δέκα καλύτερα guest της ελληνικής τηλεόρασης

Τα δέκα καλύτερα guest της ελληνικής τηλεόρασης

Από τον cult Κώστα Γκουσγκούνη, ως τη Δέσποινα Βανδή απαριθμούμε τις περιπτώσεις επωνύμων που αν και έκαναν μόλις ένα πέρασμα από κάποια τηλεοπτική σειρά, κατάφεραν να τους θυμόμαστε ακόμη και δεκαετίες αργότερα (vid)

Οι έκτακτες εμφανίσεις ηθοποιών ή σε... απλά ελληνικά τα guest, στην τηλεόραση, είναι αμέτρητες και πολλές από αυτές αξιομνημόνευτες. Αυτή τη φορά όμως, δεν αναζητάμε τις μοναδικές εμφανίσεις των επαγγελματιών του είδους, αλλά εκείνες όπου κάποιος εκτός του χώρου της υποκριτικής (αν από αυτόν εξαιρέσουμε την ερωτική κατηγορία βέβαια) εμφανίστηκε σε κάποια τηλεοπτική σειρά και προκάλεσε κύματα θαυμασμού.

Από τον ανεπανάληπτο Γκουσγκούνη στην "αεροπορία" του Σμηνάρχου Κάκαλου, στη Δέσποινα Βανδή που ξυπνούσε τα ερωτικά αισθήματα του κατά τα άλλα ομοφυλόφιλου Τόλη (κατά κόσμον Αλέξανδρου Ρήγα), οι δέκα παρακάτω περιπτώσεις είναι οι πιο χαρακτηριστικές που θυμηθήκαμε από τις guest star εμφανίσεις επωνύμων τα τελευταία 25 χρόνια. Προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε επωνύμους από διαφορετικές κωμικές σειρές, αφού ορισμένες αγαπημένες κωμωδίες εκμεταλλεύτηκαν δεόντως τέτοια guest σε σειρά επεισοδίων τους (βλ. Δύο Ξένους).

SHARE: