Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/11/11)

default image

Η επιμονή Σαμαρά να μην υπογράψει τις δεσμεύσεις, το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Ε, όχι”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για “τελική λύση” για την υποδούλωση της χώρας. Αναφορά στην “παρανοϊκή εμμονή των Γερμανών για δεσμεύσεις που έχουν ήδη στα χέρια τους”.

ΤΑ ΝΕΑ

Το κύριο θέμα της εφημερίδας είναι: “Άλλαξε την επιστολή για να πάρετε τη δόση”, καθώς αναφέρεται στην απαίτηση των Βρυξελλών προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για δέσμευση και μετά τις εκλογές.

Έθνος

Στις νέες ευνοϊκές αποφάσεις από το Ταμείο Παρακαταθηκών επικεντρώνεται η εφημερίδα , με τίτλο “Ρυθμίζουν τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων”.

Ελεύθερος Τύπος

Η νέα ομάδα κρούσης του Υπουργείου Οικονομικών, με υπερεξουσίες αποτελεί κυρίαρχο θέμα στην εφημερίδα, με τίτλο “Στα δίχτυα της εφορίας οι καταθέσεις των φορολογούμενων”.

Αδέσμευτος Τύπος

Με τον Γ. Παπανδρέου και τη διαδοχή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ασχολείται η εφημερίδα, γράφοντας “Άρχισαν να εμφανίζονται οι υποψήφιοι διάδοχοι του Γ.Α.Π. “

Αυριανή

“ΟΧΙ Σαμαρά στο εκβιαστικό τελεσίγραφο των τοκογλύφων της τρόικας”, γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας “επιτέλους βρέθηκε ένας πολιτικός ηγέτης, να προστατεύει την αξιοπρέπεια του λαού και του έθνους”.

Βραδυνή

“Εκτός βαρέων 170.000 εργαζόμενοι”, γράφει η εφημερίδα η οποία επικεντρώνεται στο νέο καθεστώς Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγλεμάτων.

Espresso

“Σύλληψη βόμβα γαι χεέη 1.200.000 ευρώ”, τιτλοφορεί το πρώτο της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στη σύλληψη του διευθύνοντος Συμβούλου του Άλτερ, Γιαννίκου.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Εμπλοκή με υπογραφές και 6η δόση”, γράφει η εφημερίδα, έχοντας κεντρικό θέμα το θρίλερ με την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Αυγή

“Δεν περνάει το χαράτσι”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στο μπλόκο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στα εκδοτήρια εντολών διακοπής του ρεύματος και στις διακοπές ηλεκτροδότησης που προανήγγειλαν σε διαμαρτυρία.

Ριζοσπάστης

“Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ δυναμώνει τον αγών των χαλυβουργών”, γράφει η εφημερίδα.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα