Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23/11/11)

default image

Το νέο καθεστώς εφεδρείας και η εμπλοκή με την εκταμίευση της 6ης δόσης. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Ύποπτος ο Ι.Καπελέρης σε σκάνδαλο μαμούθ”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, κάνοντας αναφορά στην έρευνα καταγγελίας για μη είσπραξη προστίμων από τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

ΤΑ ΝΕΑ

Το κύριο θέμα της εφημερίδας είναι: “Έξοδο ευθύνης αναζητεί ο Σαμαράς”, καθώς αναφέρεται στην απαίτηση των Βρυξελλών για έγγραφες δεσμεύσεις μέχρι την Τρίτη.

Έθνος

Στα κριτήρια εφαρμογής του νέου θεσμού στο Δημόσιο επικεντρώνεται η εφημερίδα , με τίτλο “Τα κλειδιά για εφεδρεία και σύνταξη”.

Ελεύθερος Τύπος

Το μέτρο της εφεδρείας  κυρίαρχο θέμα και σε αυτήν την εφημερίδα, που έχει τίτλο “Σύνταξη  με το ζόρι”.

Αδέσμευτος Τύπος

Με την υπόθεση υποκλοπών συνομιλιών ποτιλιτών, συνδρομητών του ΟΤΕ ασχολείται η εφημερίδα, γράφοντας “Στο έλεος των κοριών οι πολίτες”.

Αυριανή

“Να πάμε τώρα αμέσως σε εκλογές”, γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας “για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας δεν μπορεί να αποφασίζει μόνος του ο Σαμαράς”.

Βραδυνή

“Εφεδρεία, οι όροι συνταξιοδότησης”, γράφει η εφημερίδα η οποία επικεντρώνεται στο νέο καθεστώς στο Δημόσιο, όπως προκύπτει μετά την εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας.

Espresso

“Έπιασαν διάσημο επιχειρηματία για εκβιασμό και ξυλοδαρμό”, τιτλοφορεί το πρώτο της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη σε καταγγελίες εις βάρος του από “ξανθιά καλλονή”.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Ευρωπαϊκό τελεσίγραφο ως την Τρίτη για υπογραφές”, γράφει η εφημερίδα, έχοντας κεντρικό θέμα το θρίλερ με την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Αυγή

“Επανίδρυση ή διάλυση της Ευρώπης”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στο μήνυμα της χθεσινής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Σπόρτινγκ.

Ριζοσπάστης

“Πανεργατική απεργία την 1η Δεκέμβρη”, γράφει η εφημερίδα.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα