Ο Αλέξης Γεωργούλης θα αντικαταστήσει τον Σεφερλή στο "Ζητείται Ψεύτης"

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα αντικαταστήσει τον Σεφερλή στο "Ζητείται Ψεύτης"

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τα θεατρικά του σχέδια, ως πρωταγωνιστής στη θεατρική παράσταση "Ζητείται Ψεύτης", αλλά και για τα τηλεοπτικά, μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε στο "γυαλί" ως κριτή.

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στη θεατρική παράσταση "Ζητείται Ψεύτης", μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό.

Ο Γεωργούλης δήλωσε ιδιαιτέρως χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση. Όπως είπε, την περίοδο που ξέσπασε το όλο θέμα με τον Μάρκο Σεφερλή βρισκόταν στο εξωτερικό και, μάλιστα, είχε σκεφτεί τον εαυτό του να παίζει τον συγκεκριμένο ρόλο. Έτσι, όταν του έγινε η πρόταση, είπε αμέσως το "ναι" και όλα "κλείδωσαν".

Άλλωστε, απέχει πέντε χρόνια από το θέατρο και αυτός είναι ένας λόγος που χαίρεται πολύ για την επιστροφή του στο σανίδι, γιατί του είχε λείψει η σκηνή.

Επίσης, ο γοητευτικός ηθοποιός δήλωσε πως υπάρχει μία περίπτωση να τον δούμε και στην τηλεόραση, καθώς πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα το εάν θα λάβει μέρος σε γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι. Είπε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορώ να πω ακόμα τι θα κάνω τηλεοπτικά. Δεν ξέρω αν ισχύει ότι θα είμαι κριτής στο YFSF".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά για το "Ζητείται ψεύτης" αγκαλιά με τον Πινόκιο

Τι απαντά ο Μάρκος Σεφερλής για την ματαίωση της παράστασης "Ζητείται Ψεύτης"

SHARE: