Εισιτήρια των 3 ευρώ στο Θέατρο Τέχνης

Εισιτήρια των 3 ευρώ στο Θέατρο Τέχνης

Για μία μόνο ημέρα, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν στη χαμηλότατη αυτή τιμή τα εισιτήρια των παραστάσεων ολόκληρης της σεζόν

Της Έρρικας Ρούσσου

Την περασμένη Τρίτη, το Θεάτρο Τέχνης Κάρολος Κουν και η καλλιτεχνική διευθύντριά του, Μαριάννα Κάλμπαρη, παρουσίασαν το πρόγραμμα της σεζόν 2015-2016 μέσα σε ένα πλήρως συμβατό με την επικαιρότητα σκηνικό. Το προεκλογικό κλίμα αναπαραστάθηκε πιστά επί σκηνής με τους σπουδαστές τους θεάτρου Τέχνης να διαλαλούν ως σύγχρονοι τελλάληδες το 'πολιτικό πρόγραμμα' της κάθε παράστασης. Οι συντελεστές, βρίσκοταν όλοι τυπωμένοι στα ψηφοδέλτια που μας μοιράστηκαν (μαζί με το λευκό) λίγο πριν την εκκίνηση της παρουσίασης. Οι προτάσεις των αρχηγών aka σκηνοθετών, μας έγιναν γνωστές λίγο αργότερα, σε ένα εξόχως πιο ενδιαφέρον debate από εκείνο της τηλεόρασης.

Από την ημέρα, κρατάω την στροφή προς το καινούριο και το όχι και τόσο κλασικό που μας είχε συνηθίσει τα περασμένα χρόνια, ρεπερτόριο, την παράκληση της Μαριάννας Κάλμπαρη για οποιουδήποτε ποσού δωρεά στα άδεια ταμεία, και την (παρά την κακή οικονομική κατάσταση του θεάτρου) προσφορά-δώρο που ακολουθεί.

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 17.00 – 22.00 μπορείς να αγοράσεις όλα τα εισιτήρια της σεζόν μόνο με 3 ευρώ από τα ταμεία του Υπογείου (Πεσμαζόγλου 5) και της Φρυνίχου (Φρυνίχου 14).

Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά τη συγκεκριμένη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες. Κάθε άτομο που φτάνει στα ταμεία του θεάτρου δικαιούται να αγοράσει μέχρι και 2 εισιτήρια για κάθε παράσταση με αυτή την τιμή, για όσες παραστάσεις της σεζόν κι αν επιλέξει να παρακολουθήσει.

Ακολουθεί μία μικρή βοήθεια στις παραστάσεις που αξίζει να δώσεις την ψήφο σου.

Ο Άρντεν πρέπει να πεθάνει

Σε σκηνοθεσία του πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη Χάρη Φραγκούλη, είναι μία παράσταση που σίγουρα αξίζει την ψήφο σου.

Θέλω μια Χώρα

Ένα έργο του Ανδρέα Φλουράκη με την σκηνοθετική υπογραφή της Μαριάννας Κάλμπαρη που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και είναι ό,τι πιο επίκαιρο μπορείς να παρακολουθήσεις στο θεάτρο.

Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί

Ο εξαιρετικός σκηνοθέτης που ξεχωρίσαμε πέρσυσι για την ιδιαίτερη δουλειά του καταπιάνεται με τον Ίψεν και εμείς αδημονούμε να παρακολουθήσουμε το νέο του αυτό δημιούργημα.

Plus: Η συμμετοχή του Μιχάλη Σαράντη, του περισινού νικητού του βραβείου Χορν.

“Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι”

Ο τελευταίος όπως υποστηρίζει μαθητής του Καρόλου Κουν, Βασίλης Παπαβασιλείου, σχολιάζει την επικαιρότητα σε ένα δικό του τόνο. Τόσο φάλτσο όσο χρειάζεται.

Το Παιχνίδι του Τέλους

Μπεκετική Λυδία Κονιόρδου συνεργάζεται για μία ακόμη φορά με τον νέο ταλαντούχο σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Χατζή.

Σε περίπτωση που πέρσι δεν πρόλαβες, τότε σπεύσε να παρακολουθήσεις Η Λίλα λέει, τη γαλλική επιλογή των Μαριάννα Κάλμπαρη-Βασίλη Μαυρογεωργίου που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της 'βρώμικης' ιστορίας της και τους Αδερφούς Καραμάζοφ της Νατάσσας Τριανταφύλλη με τον εκπληκτικό Μελέτη Ηλία στο ρόλο του Αλιόσα.

ΥΓ: Θα επανέλθουμε αναλυτικότερα. Δεν βγαίνουν εύκολα κυβερνήσεις με αυτοδυναμία.

SHARE: