Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Αποχώρησε από παράσταση δυο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα

Λεωνίδας Καλφαγιάννης
Λεωνίδας Καλφαγιάννης NDP PHOTO AGENCY

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης "Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα", αποχώρησε από το έργο, μόλις δύο βδομάδες πριν από την πρεμιέρα. Τα σενάρια απομάκρυνσής του.

Η παράσταση "Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα" επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, τα πλάνα άλλαξαν, αφού, όπως φαίνεται, υπάρχουν διάφορα θέματα που πρέπει να λυθούν.

Όλα είναι στον αέρα, ειδικά όσον αφορά στον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, έναν εκ των πρωταγωνιστών του έργου, ο οποίος δεν θα είναι τελικά στην παράσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η παράσταση κινδυνεύει με αναβολή μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού.

Η επίσημη εκδοχή από το θέατρο λέει ότι πρόκειται για ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει, με την πλευρά του ηθοποιού λέει πως υπήρχαν προβλήματα και με την παραγωγή και με την οργάνωση.

Ωστόσο, από την παραγωγή έγινε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για αποχώρηση, αλλά ότι η παραγωγή ήταν εκείνη που αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία με τον ηθοποιό.

Μάλιστα, σε αυστηρό τόνο ο άνθρωπος της παραγωγής δήλωσε πως θα ακολουθήσει και άλλη απομάκρυνση σε περίπτωση που κάποιοι ηθοποιοί δε συμμορφωθούν με τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Δήμου Αβδελιώδη.

SHARE: