"Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο" στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας

"Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο" στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας

Θέατρο σκιών μετά μουσικής και χορού για μεγάλους και μικρούς "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ". Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 19.00. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ και την 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει το έργο του θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο» από τις δημιουργικές ομάδες θεάτρου, μουσικής, σκηνογραφίας και χορού της Βραδινής Θεραπευτικής Κοινότητας.

Στο μπερντέ φιγούρες και επί σκηνής ηθοποιοί με μάσκες και κοστούμια, ζωντανή ορχήστρα μουσικής και χορευτές, σε μια παράσταση με σκιές που κρύβονται στο σκοτάδι και ζωντανεύουν στο φως, όπου η τέχνη και η δημιουργία βάζουν τα δικά τους θεμέλια στην απεξάρτηση. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών με την τοπική κοινωνία.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας, Ταϋγέτου 60

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Ώρα έναρξης: 19.00

Είσοδος ελεύθερη

Με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ

Λίγα λόγια για το Βραδινό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Η ανάγκη για απεξάρτηση χωρίς αποκοπή από το εργασιακό περιβάλλον οδήγησε στη δημιουργία της Βραδινής Θεραπευτικής Κοινότητας το 1996. Το βραδινό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρέχει ολοκληρωμένες και δωρεάν υπηρεσίες απεξάρτησης σε εργαζόμενους, επαγγελματίες σε αναζήτηση εργασίας και τις οικογένειές τους. Παράλληλα με τη θεραπεία, παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής με στόχο τη βελτίωση και την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας απαντώντας στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες της σημερινής εποχής. Αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπευτικής πρότασης αποτελεί η ενίσχυση της δημιουργικότητας των μελών μέσα από ομάδες θεάτρου, μουσικής, χορού, σκηνογραφίας, όπου καλλιεργούνται νέοι τρόποι ψυχαγωγίας απαλλαγμένοι από ουσίες.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν ν' απευθυνθούν στο 210 86 26 761.

Τα μέλη του οικογενειακού/φιλικού περιβάλλοντος μπορούν ν' απευθυνθούν στο 210 86 12 604.

SHARE: