Το συγκινητικό αντίο της Σεμίνας Διγενή στην Μαριάννα Τόλη

Μαριάννα Τόλη
Μαριάννα Τόλη EUROKINISSI

Το δικό της αντίο στην "πολύτιμη φίλη", τη "χαρούμενη γειτόνισσα", την "έντιμη και υποδειγματική συνεργάτιδά" της, η γνωστή δημοσιογράφος αποχαιρέτισε την Μαριάννα Τόλη.

Με μία συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση, η Σεμίνα Διγενή αποχαιρέτισε την Μαριάννα Τόλη, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος κάνει λόγο για ένα "σπάνιο πλάσμα", λέγοντας ότι αυτή τη φορά ή "πεντάμορφη" δεν τα κατάφερε με το "τέρας".

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή:

“Έφυγε ένα σπάνιο πλάσμα. Από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Η πολύτιμη φίλη μου. Η χαρούμενη γειτόνισά μου. Η έντιμη και υποδειγματκή συνεργάτις επί χρόνια. Η πιο τρυφερή, η πιο ειλικρινής, η πιο αισιόδοξη, η πιο ευγενική κι η πιο γενναιόδωρη. Η αγαπημένη μου Μαριάνα Τόλη ταξιδεύει στους υπέροχους παραδείσους, που ονειρευόταν και που μετέφερε ολοζώντανους στα παραμύθια που ανέβαζε στη σκηνή. Αυτή τη φορά η “Πεντάμορφη” δεν τα κατάφερε με το “Τέρας”… Καληνύχτα αγάπη μου, θα σ αγαπάω και θα σε σκέφτομαι πάντα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε η Μαριάννα Τόλη

SHARE: